Mobil Minecraft Bedrock Edition'a mod nasıl eklenir?

Altay00001

Zeptopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım telefondan Minecraft Bedrock Edition için mod(add-on) eklemek istedi, bu yüzden internetten bir dosya indirdi ama dosyayı açmak istediğinde aç kısmında Minecraft gözükmedi ve nasıl ekleyeceğimizi bulamadık. Uzantısını .mcaddon yaptık yine de işe yaramadı. Modu klasör haline getirip direkt dosya yöneticilerinden eklemeye çalıştık ama "izin reddedildi" diye hata verdi, root açıp tekrar denedik ama yine de aynı hatayı verdi. Bu modu oyuna nasıl ekleyeceğimiz konusunda bir fikri olan varsa ve cevap verirse sevinirim, teşekkürler.

Hangi modu yüklemeye çalıştınız? Bir de modu yüklediyseniz zaten .mcaddon uzantılı olması gerekiyor. Peki yüklediğinizde uzantısı neydi? Birde aklıma bir soru takıldı: telefona root atmayı beceripte nasıl Minecrafta mod yüklemeyi başaramadiniz?

Hocam Actions and Stuff modu yüklemeye çalıştık uzantısı da .mcpack idi, ben sorunsuz kurup çalıştırırken arkadaşta problem oldu. Ayrıca sadece bunda değil diğer modlarda'da aynı sorunu yaşadığını öğrendim. Root atmayı bugün onu nasıl kuracağımızı araştırırken öğrendim hocam son çare olarak buraya danışma kararı aldım.

Bu program ile atmayı deneyin:
Tüm dosyalara erişim için izin vermeyi unutmayın.

@Altay00001 bence root atmadan önce buraya Danışmalıydınız. 🤣
Aklımıza gelmedi :d

Bu program ile atmayı deneyin:
Tüm dosyalara erişim için izin vermeyi unutmayın.
Hocam kusura bakmayın ama nasıl yapmamız gerektiğini açıklar mısınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı