deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Başlıkta yazan şey mümkün mü? İnternete Papara mobil ödeme yazınca bile Papara'nın kendi sitesinin reklamı çıkıyor mobil ödeme ile alakalı bir şey yazıyor başlıkta bakar mısınız ben tam anlayamadım. Faturalı kullanıyorum, faturaya yansıyacak. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
Başlıkta yazan şey mümkün mü? İnternete Papara mobil ödeme yazınca bile Papara'nın kendi sitesinin reklamı çıkıyor mobil ödeme ile alakalı bir şey yazıyor başlıkta bakar mısınız ben tam anlayamadım. Faturalı kullanıyorum, faturaya yansıyacak.
J juliadream Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 394 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #2 Papara mobil ödeme ile para yüklenilmiyor. Papara Toplulukta bu soru sorulmuş. Ayrıca İninal için de yüklenilmiyor diye biliyorum. Mobil ödeme ile para yatırabilir miyim? Mobil ödeme ile hesabima para yatirim mevcut mu topluluk.papara.com
Papara mobil ödeme ile para yüklenilmiyor. Papara Toplulukta bu soru sorulmuş. Ayrıca İninal için de yüklenilmiyor diye biliyorum. Mobil ödeme ile para yatırabilir miyim? Mobil ödeme ile hesabima para yatirim mevcut mu topluluk.papara.com