4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 21 Ağustos 2023 #1 Hattımda mobil ödeme açık kapatayım mı yoksa daha telefondan anlamıyan ailem mobil ödemeyi kapat diyor.
Hattımda mobil ödeme açık kapatayım mı yoksa daha telefondan anlamıyan ailem mobil ödemeyi kapat diyor.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 21 Ağustos 2023 #2 462229 dedi: Hattımda mobil ödeme açık kapatayım mı yoksa daha telefondan anlamıyan ailem mobil ödemeyi kapat diyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorsan kapat.Telefonda mı açık yoksa bankada mı?
462229 dedi: Hattımda mobil ödeme açık kapatayım mı yoksa daha telefondan anlamıyan ailem mobil ödemeyi kapat diyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorsan kapat.Telefonda mı açık yoksa bankada mı?
4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 21 Ağustos 2023 #3 Ahmt1 dedi: Kullanmıyorsan kapat. Telefonda mı açık yoksa bankada mı? Genişletmek için tıkla... Telefonda açık telefonum şu an elimde değil kapatamıyorum ve SIM kartımda kayıp sanırım.
Ahmt1 dedi: Kullanmıyorsan kapat. Telefonda mı açık yoksa bankada mı? Genişletmek için tıkla... Telefonda açık telefonum şu an elimde değil kapatamıyorum ve SIM kartımda kayıp sanırım.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 21 Ağustos 2023 #4 462229 dedi: Telefonda açık telefonum şu an elimde değil kapatamıyorum ve SIM kartımda kayıp sanırım. Genişletmek için tıkla... Telefonda açıksa kesin kapat ama mobil bankacılıkta açık kalabilir. Telefonda sadece kullanacağın zaman açık tut.
462229 dedi: Telefonda açık telefonum şu an elimde değil kapatamıyorum ve SIM kartımda kayıp sanırım. Genişletmek için tıkla... Telefonda açıksa kesin kapat ama mobil bankacılıkta açık kalabilir. Telefonda sadece kullanacağın zaman açık tut.
4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 21 Ağustos 2023 #5 Ahmt1 dedi: Telefonda açıksa kesin kapat ama mobil bankacılıkta açık kalabilir. Telefonda sadece kullanacağın zaman açık tut. Genişletmek için tıkla... Telefonum yok telefon tamirde dediğim gibi SIM kartımı bulursam Vodafone sayfasına girip kapatacağım. Ahmt1 dedi: Telefonda açıksa kesin kapat ama mobil bankacılıkta açık kalabilir. Telefonda sadece kullanacağın zaman açık tut. Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu Vodafone mobil ödemesi iyi mi kötü mü?
Ahmt1 dedi: Telefonda açıksa kesin kapat ama mobil bankacılıkta açık kalabilir. Telefonda sadece kullanacağın zaman açık tut. Genişletmek için tıkla... Telefonum yok telefon tamirde dediğim gibi SIM kartımı bulursam Vodafone sayfasına girip kapatacağım. Ahmt1 dedi: Telefonda açıksa kesin kapat ama mobil bankacılıkta açık kalabilir. Telefonda sadece kullanacağın zaman açık tut. Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu Vodafone mobil ödemesi iyi mi kötü mü?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 21 Ağustos 2023 #6 462229 dedi: Telefonum yok telefon tamirde dediğim gibi SIM kartımı bulursam Vodafone sayfasına girip kapatacağım. Daha doğrusu Vodafone mobil ödemesi iyi mi kötü mü? Genişletmek için tıkla... SIM karttan geldiğinizde kapatabilirsiniz Vodafone Pay'i. İhtiyacınız olduğunda açın sadece.Vodafone mobil ödeme kredi kartınız yoksa güzel birşey.
462229 dedi: Telefonum yok telefon tamirde dediğim gibi SIM kartımı bulursam Vodafone sayfasına girip kapatacağım. Daha doğrusu Vodafone mobil ödemesi iyi mi kötü mü? Genişletmek için tıkla... SIM karttan geldiğinizde kapatabilirsiniz Vodafone Pay'i. İhtiyacınız olduğunda açın sadece.Vodafone mobil ödeme kredi kartınız yoksa güzel birşey.
4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 21 Ağustos 2023 #7 Ahmt1 dedi: SIM karttan geldiğinizde kapatabilirsiniz Vodafone Pay'i. İhtiyacınız olduğunda açın sadece. Vodafone mobil ödeme kredi kartınız yoksa güzel bir şey. Genişletmek için tıkla... Benşm stajım bitti zaten artık maaş almıyorum banka kartıma.
Ahmt1 dedi: SIM karttan geldiğinizde kapatabilirsiniz Vodafone Pay'i. İhtiyacınız olduğunda açın sadece. Vodafone mobil ödeme kredi kartınız yoksa güzel bir şey. Genişletmek için tıkla... Benşm stajım bitti zaten artık maaş almıyorum banka kartıma.