4 49823 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 1.079 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Haziran 2020 #11 Galiba Firefox'ta yapılabiliyor: Pop up blocker | Firefox for Android Support Forum | Mozilla Support Kendim denemedim onu da belirteyim. Onun dışında Firefox'un galiba Android için özel eklenti mağazası vardı.
Galiba Firefox'ta yapılabiliyor: Pop up blocker | Firefox for Android Support Forum | Mozilla Support Kendim denemedim onu da belirteyim. Onun dışında Firefox'un galiba Android için özel eklenti mağazası vardı.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2020 #12 49823 dedi: Galiba Firefox'ta yapılabiliyor: Pop up blocker | Firefox for Android Support Forum | Mozilla Support Kendim denemedim onu da belirteyim. Onun dışında Firefox'un galiba Android için özel eklenti mağazası vardı. Genişletmek için tıkla... Google ayarlarındaki seçenek ise yaramazsa kuracalarım bunu, teşekkür ederim. Chrome ve Firefox beceremezse Play Store'daki uygulamaları denerim. Teşekkür ederim.
49823 dedi: Galiba Firefox'ta yapılabiliyor: Pop up blocker | Firefox for Android Support Forum | Mozilla Support Kendim denemedim onu da belirteyim. Onun dışında Firefox'un galiba Android için özel eklenti mağazası vardı. Genişletmek için tıkla... Google ayarlarındaki seçenek ise yaramazsa kuracalarım bunu, teşekkür ederim. Chrome ve Firefox beceremezse Play Store'daki uygulamaları denerim. Teşekkür ederim.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 22 Haziran 2020 #13 Opera touch ve Brave tarayıcılarına da bakabilirsiniz. Opera Touch - Google Play'de Uygulamalar Opera Touch, hareket halinde kullanmak için tasarlanmış yeni web tarayıcısıdır. play.google.com Brave Hızlı Web Tarayıcı, VPN - Google Play'de Uygulamalar Hızlı internet! AI, VPN ve Adblock'a sahip özel, güvenli, gizli arama motoru. play.google.com
Opera touch ve Brave tarayıcılarına da bakabilirsiniz. Opera Touch - Google Play'de Uygulamalar Opera Touch, hareket halinde kullanmak için tasarlanmış yeni web tarayıcısıdır. play.google.com Brave Hızlı Web Tarayıcı, VPN - Google Play'de Uygulamalar Hızlı internet! AI, VPN ve Adblock'a sahip özel, güvenli, gizli arama motoru. play.google.com