developper Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 79 Makaleler 1 17 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben bir mobil oyun yapımcısıyım ve bu aralar "bulmaca temalı" oyunlar geliştirmeyi düşünüyorum. Sizler de bu konu altına oynamak istediğiniz oyun fikirlerini yazabilirsiniz. Beğendiğim fikirleri oyuna dönüştürmeyi düşünüyorum. Hayalinizdeki oyunu yazarken daha iyi anlatmak için görsel ve videolar kullanabilirsiniz. Hadi oyun yapalım! Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2025
Arkadaşlar merhaba. Ben bir mobil oyun yapımcısıyım ve bu aralar "bulmaca temalı" oyunlar geliştirmeyi düşünüyorum. Sizler de bu konu altına oynamak istediğiniz oyun fikirlerini yazabilirsiniz. Beğendiğim fikirleri oyuna dönüştürmeyi düşünüyorum. Hayalinizdeki oyunu yazarken daha iyi anlatmak için görsel ve videolar kullanabilirsiniz. Hadi oyun yapalım!
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.696 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 17 Şubat 2025 #2 developper dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben bir mobil oyun yapımcısıyım ve bu aralar "bulmaca temalı" oyunlar geliştirmeyi düşünüyorum. Sizler de bu konu altına oynamak istediğiniz oyun fikirlerini yazabilirsiniz. Beğendiğim fikirleri oyuna dönüştürmeyi düşünüyorum. Hayalinizdeki oyunu yazarken daha iyi anlatmak için görsel ve videolar kullanabilirsiniz. Hadi oyun yapalım! Eki Görüntüle 2425948 Genişletmek için tıkla... Bence tek kişilik bir ekipseniz. Şu bir aydan kısa sürede yapılan oyunlara benzer bir şey yapıp çocuk kitleyi hedefleyin. Bol bol reklamlarla donatın ve parayı kırın Ne alaka gibi sorular için: Çok ufak bir örnek.
developper dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben bir mobil oyun yapımcısıyım ve bu aralar "bulmaca temalı" oyunlar geliştirmeyi düşünüyorum. Sizler de bu konu altına oynamak istediğiniz oyun fikirlerini yazabilirsiniz. Beğendiğim fikirleri oyuna dönüştürmeyi düşünüyorum. Hayalinizdeki oyunu yazarken daha iyi anlatmak için görsel ve videolar kullanabilirsiniz. Hadi oyun yapalım! Eki Görüntüle 2425948 Genişletmek için tıkla... Bence tek kişilik bir ekipseniz. Şu bir aydan kısa sürede yapılan oyunlara benzer bir şey yapıp çocuk kitleyi hedefleyin. Bol bol reklamlarla donatın ve parayı kırın Ne alaka gibi sorular için: Çok ufak bir örnek.