Mobil oyun önerisi

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yarın köye gideceğim için mobil oyun arıyorum, internetsiz olması benim için tek kriter. Strateji oyunlarını sevmem onun dışında FPS oyunlarından ve hikayeli oyunlardan hoşlanırım. Oyun önerir misiniz? Telefon A50.

Yarın köye gideceğim için mobil oyun arıyorum, internetsiz olması benim için tek kriter. Strateji oyunlarını sevmem onun dışında FPS oyunlarından ve hikayeli oyunlardan hoşlanırım. Oyun önerir misiniz? Telefon A50.
Reis Dr.Driving indir. Tanıdık bir oyun ama efsane sarar uzun yolda.

Cup Escape serisinin tamamını oynamanızı tavsiye ederim. Yakın zamanda tüm oyunları içeren bir paket yayınladılar. Hepsini bitirmeniz rahat 1 hafta sürecektir. The room serisini de mutlaka oynamalısınız. Oldukça eğlenceli bulmacaları var ve mobil platforma yapılmış en iyi oyun serilerinden birisi. Loop isminde bir oyun var onu da deneyimlemenizi tavsiye ederim. Toplam 3 katagoride dünya kadar bulmaca var ve hepsi de eğlenceli. Başladığınızda bırakamıyorsunuz. Zarya ve Life After oyunları da size oldukça kaliteli hikayeler sunacaktır. Lapse ve Terra Genessis de oldukça sağlam. Bu oyunların hepsine telefonunuzda yer verirseniz, eğlenceli bir yaz sizi bekliyor demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı