Mobil oyun yapıp para kazanmak

Daha fazla  
Arkadaşlar gördüğünüz gibi. Daha çok bir bilgim bile yok. C sharp ve Unity biraz biliyorum. Bu işten en çok nasıl para kazanabilirim? Şu an revaçta neler var? Önerilerinizi bekliyorum.

Mobil oyun dünyası artık popüler kültür kölesi olmuş durumda. Popüler olan bir film, dizi, oyun gibi şeylerin anında kopyaları yapılıp paranın içinden geçiyorlar olay artık ona evrimleşti.

Hali hazırda zaten C# ve Unity bilgin varmış bu bilgileri daha da geliştirip kısa tek elle oynanabilen mobil oyunlar yaparsan sana ciddi söylüyorum paranın içinden geçersin.

Tek yapman gereken trendleri takip etmen ve hızlı bir şekilde artık ne popülerse onun klonunu yapmak. Fakat şunu da unutmamak gerek mobil oyun piyasasında yaptığın oyunun ilk gün müthiş derece oynanıp diğer gün kimsenin yüzüne dahi bakmadığı bir alan, popülerliğini anında kazanıp kaybeden bir alan.

Yaparsın klon bir oyun basarsın reklamı paraya para demezsin. İnanılmaz derece paralar dönüyor ister istemez sende biliyorsundur.

Yani kısacası trendleri takip et, hızlı bir şekilde klonunu geliştir, oyunu reklama boğ, Sonrasını zaten popüler kültür köleleri hallediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…