Mobil oyun yapmak için fikir

ozgurkekw

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 3 yıllık bir oyun geliştiricisiyim ve Unity kullanıyorum. Fakat şu ana kadar çıkmış 1 oyunum var o da başarısız oldu. Portfolyom için bir mobil oyun yapmak istiyorum. Fakat aklıma fikiri gelmiyor. Sizden istediğim bir mobil oyun önerisi. Şimdiden teşekkürler. (not: Oyun fikri veren siteleri vermeyin, oyunu yapma süresinde sıkıntım yok, hazır asset kullanmıyorum kendim yapıyorum.)

1685042077792.png

Hocam böyle bişey yapın bence. Oyunun adı uçamıyor muyum?

@ozgurkekw oturup zenci twörk smilatör falan yapabilirsin mobilde genelde çok saçma oyunlar viral oluyor şu anda shitpost memeleri bayağı izleniyor belki oyunun Instagram, TikTok içerik üreticileri tarafından hypelanır ya da kendin bir meme hesabı açarak yükseltmeye çalışabilirsin.

Tır simulasyonu.
Bunu yapabilirim belki bir tırcının hayatı 2D gibi.

Mobilde gördüğüm kadarıyla hikayeli oyun eksiği var. Bu konuya el atabilirsiniz.
Teşekkürler,hikayeli oyun yapabilirim.

@ozgurkekw oturup zenci twörk smilatör falan yapabilirsin mobilde genelde çok saçma oyunlar viral oluyor şu anda shitpost memeleri bayağı izleniyor belki oyunun Instagram, TikTok içerik üreticileri tarafından hypelanır ya da kendin bir meme hesabı açarak yükseltmeye çalışabilirsin.
Siyahi squidward twörk yapıyor gibi yani?

Bunu yapabilirim belki bir tırcının hayatı 2D gibi.

Teşekkürler, hikayeli oyun yapabilirim.

Ben wordmoji veya strateji janrasında bir şeyler ortaya koyun derim orta çağda geçen bir strateji fena olmaz sıra tabanlı mesela yapabilir misiniz?

Ben wordmoji veya strateji janrasında bir şeyler ortaya koyun derim orta çağda geçen bir strateji fena olmaz sıra tabanlı mesela yapabilir misiniz?

Hiç strateji oyunu yapmadım fakat deneyebilirim tecrübe olur benim için. Teşekkürler hocam.

Şu an aklıma bir fikir geldi, Angry Birds Epic veya Angry Birds Transformers gibi 2D RPG oyunu yapsam güzel olur mu sizce?

Hiç strateji oyunu yapmadım fakat deneyebilirim tecrübe olur benim için. Teşekkürler hocam.

Şu an aklıma bir fikir geldi, Angry Birds Epic gibi 2D RPG oyunu yapsam güzel olur mu sizce?

Angry Birds'den ayrılan temel büyük bir özelliğinin olması lazım yoksa bunun kopyası derler oynamazlar bence bu arada oyun şirketiniz var mı var ise adı nedir?

Angry Birds'den ayrılan temel büyük bir özelliğinin olması lazım yoksa bunun kopyası derler oynamazlar bence bu arada oyun şirketiniz var mı var ise adı nedir?

Şu an bir şirketim yok, Angry Birds derken ona benzeyen bir oyun gibi demek istedim. Yani direk kuşlarla domuzları kafes dövüşüne çıkartmayacağım, aklımda şehir kanalizasyonunda geçen ve bir fareyi oynayıp yaşamaya çalıştığımız bir oyun yapmak var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı