Mobil oyun yapmak için fikir

Hocam bilmiyorum çok zor mu ama küçük yani basit ve dizaynı güzel bir haritasal savaş oyunu olabilişr dictator no peaceydi sanırsanonun gibi her ülkenin ama gelişmişlik seviyesi farklı olup ülkelerin kendi içinde küçük bölgelerinin olması ve ittifak kurup saldırma gibi şeyler olan bir oyun olabilir.

Bu fikirin güzel fakat şu an yapabileceğim seviyede bir oyun değil, belki ileride yapabilirim. Teşekkürler.

Ratatuy filmi gibi fare bir kişinin hayatına etki etsin ve fare gelişsin fikir güzel umarım tutar hikayeli olsun hocam bence ayrıca Tails of iron oyununu oynamanızı öneririm güzel bir fikir sağlar size fare oyunu ile alakalı bu arada oyun yönetmenliği yapmak istiyorum bende sorularınız var ise yarımcı olurum destek de olurum manevi yönden kafamdakileri anlatabilirim isterseniz.

Anlatabilirsiniz, oyun yönetmenliği de yapabilirsiniz.

Anlatmaktan kasıt siz oyunu yapmaya başlayınca bende genel pipline kısmında yardımcı olurum kafanıza takılan soru olursa yazın hocam buradan fikir sağlayabilirim ama önce ne yapmak istediğinize karar verin bence.

Tamam hocam sağ olun, oyunu geliştirmeye ve düşünmeye cuma veya cumartesi başlamayı düşünüyorum.

Tamam hocam sağ olun, oyunu geliştirmeye ve düşünmeye cuma veya cumartesi başlamayı düşünüyorum.

Tamamdır hocam siz anlatırsınız başlayınca Discord üzerinden de görüşürüz isterseniz saygılarımla başarılar.

Ordu son savaştan sonra süper askerler üretmeye başladı. Onlardan biri de sensin, türün necromancer olarak geçiyor görevin ölen askerleri diriltmek. (3 gün sonra) maalesef savaşı kaybettik askerlerimizin hepsi öldü ya da öldü mü? Diye bir hikaye girse ve bizde necromanser olarak ölmüş askerleri diriltip karşı askerlere karşı savaştırdığımız görüntüde 2 boyutlu ama teknikte 3 boyutlu bir oyun yapabilirsin bence gayet güzel.

Güzel fikir hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…