Mobil oyun yapmak için fikir

Ama böyle mana falan olsun tek seferde hepsini diriltmeyelim 5vs4 veya 5vs5 yani 5 asker diriltebilelim karşı askerleri bizim askerlerimiz öldürürse karşı askerlerden mana düşsün onları ayarlarsın.

Teşekkürler hocam Discord nickimi vereyim mi?

Vermeyin. Başka platforma çekmekten ceza yersiniz.

Hiç strateji oyunu yapmadım fakat deneyebilirim tecrübe olur benim için. Teşekkürler hocam.

Şu an aklıma bir fikir geldi, Angry Birds Epic veya Angry Birds Transformers gibi 2D RPG oyunu yapsam güzel olur mu sizce?

Stick war oyunlarına bir göz at aklına yatarsa.

Konuma bakar mısınız yeni açtım?

Tamam hocam teşekkürler.

Stick war oyunlarına bir göz at aklına yatarsa.
Bakarım hocam sağ olun

Konuma bakar mısınız yeni açtım?
Nerede hocam konu?

Merhabalar hocam. aklımda bir mobil oyun fikri var ama özelden mesaj atamadım size. foruma yeni üye okdum.

Portfolyo içinse güncel popüler oyunların replikasını yapabilirsin. Mesela My Perfect Hotel. Casual taraflarına da girebilirsin merge 2 veya merge 3 tarzı oyunlar ama bunlar yapması biraz daha zor olabilir. Mobil sektörde oyun tutturmak büyük meziyet şu an, reklam bütçesi yoksa çok zor. Kolay gelsin şimdiden

Kule savunma oyunlarının feci gündemdışı olduğu bir dönemdeyiz onu söyleyebilirim. Üzgünüm bu konuda ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…