C# dili mi destekliyor.

www.bozuktus.com

www.bozuktus.com

www.webtekno.com

www.webtekno.com

gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr

gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr
				Şu kaynakları buldum ama her biri ayrı program öneriyor.

Mobil Oyun Nasıl Yapılır? 5 Mobil Oyun Yapma Programı
Bir çoğumuz oyunları oynarken bu oyunun nasıl yapıldığını hep merak ederiz. Özellikle gelişen teknolojiyle mobil oyun yapma eskisi kadar zor birwww.bozuktus.com

Kendi Oyununu Geliştirmek İsteyenler İçin En İyi 5 Ücretsiz Oyun Motoru
Oyun fikriniz var fakat oyun geliştirmeye dair bir şey bilmiyorsanız, işe bu listeye göz atarak başlayın.www.webtekno.com

Android veya ios a Oyun yapmak
Arkadaşlar mobil oyun atölyesine katılmak için android veya ios üzerinde çalışabilecek bir oyun yapmayı düşünüyoruz. Neler kullanmalıyız ? Hangi yolları izlemeliyiz ? Ve bu süreçte bize yardımcı olabilecek birileri var mı ? İyi günler. :)gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr
Fikriniz için teşekkürler ben program arayışındayım daha önce unity deneyimim oldu ama fazla seçenek sunmuyor istediğim performansı göstermiyor çok sayıda java do ve eklenti dosyalarıyla pc yi yoruyor.Kaynaklara bakmak bence çokta olsa doğru değil çünkü eğitim seti vb. kaynak olmayınca ilerlemek zorlaşıyor.Ya kendinizi geliştirip başlamalısınız ya da önce tecrübe edip devam ederken kendinizi geliştirmenizdir.Benim tercihim ikinci seçenekten olmuştu ve belirli bir noktada tıkansanız dahi devam etme isteğiniz olduktan sonra sıkıntı çok çekmezsiniz.
Fikriniz için teşekkürler ben program arayışındayım daha önce Unity deneyimim oldu ama fazla seçenek sunmuyor istediğim performansı göstermiyor çok sayıda Java do ve eklenti dosyalarıyla PC'yi yoruyor.
O zaman da Godot Engine'yi ya da GameMaker Studio'yu öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.