A Azygos1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 871 23 Eylül 2019 #1 Oyunlar genelde P2W olmasına rağmen free olarak da zevk alabileceğim düzenli yeni serverların açıldığı oyun önerisi bekliyorum.
Oyunlar genelde P2W olmasına rağmen free olarak da zevk alabileceğim düzenli yeni serverların açıldığı oyun önerisi bekliyorum.
Mdgoz Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 219 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2019 #2 Mobil hiç bir RPG-MMORPG oyunu önermiyorum. Hepsi P2W ! Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2019
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 23 Eylül 2019 #3 Bir zamanlar Lineage oynuyordum telefonda bayağı da sarmıştı. Oyunda para yatırırsanız fazladan + basabiliyordunuz bunun dışında para gömmenin size bir yararı yoktu. Ben oynadığım zamanlar kalabalıktı baya ama şimdi oyuncu yok sanırım doğru düzgün.
Bir zamanlar Lineage oynuyordum telefonda bayağı da sarmıştı. Oyunda para yatırırsanız fazladan + basabiliyordunuz bunun dışında para gömmenin size bir yararı yoktu. Ben oynadığım zamanlar kalabalıktı baya ama şimdi oyuncu yok sanırım doğru düzgün.
A Azygos1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 871 23 Eylül 2019 #4 Valla çok eskiden heroes charge oynardım o zamanlar çok P2W değildi şimdi berbat olmuş oyun