BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.010 Çözümler 11 7 Ağustos 2021 #1 Arkadaşımla co-op bir şekilde nasıl oynayabilirim? YouTube'da videolar var ama farklı dilde anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
Arkadaşımla co-op bir şekilde nasıl oynayabilirim? YouTube'da videolar var ama farklı dilde anlamadım.
Kırmızıbaşlıklıbalık Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 26 7 Ağustos 2021 #2 Sanırım mobilde co-op olmuyor. Artı 0 Eksi
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.010 Çözümler 11 7 Ağustos 2021 #3 Kırmızıbaşlıklıbalık dedi: Sanırım mobilde co-op olmuyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'da ki videolardaki nasıl yapıyor peki ? Artı 0 Eksi
Kırmızıbaşlıklıbalık dedi: Sanırım mobilde co-op olmuyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'da ki videolardaki nasıl yapıyor peki ?
Kırmızıbaşlıklıbalık Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 26 9 Ağustos 2021 #4 BayDonut dedi: YouTube'da ki videolardaki nasıl yapıyor peki ? Genişletmek için tıkla... Birini izledim, önce mobilden girip sonra bilgisayara geçiyor. Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: YouTube'da ki videolardaki nasıl yapıyor peki ? Genişletmek için tıkla... Birini izledim, önce mobilden girip sonra bilgisayara geçiyor.