Mobil tarife önerisi

cankem122

Picopat
Daha fazla  
Biri Vodafone, biri Türk Telekom 2 adet hat için tarife bakıyorum. Bildiğiniz, fiyat olarak en uygun kampanyaları yazar mısınız?
Faturasız veya faturalı fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kampanyaları kişiye özel veriyorlar. Atıyorum son birkaç aydaki kullanım arttı mı gibi detaylara bakıp ona göre tarife çıkarıyorlar. Mobil uygulamadan size önerilen tarifelerden başka tarife verme olasılıkları çok düşük. Oradaki en uygun kampanyaları inceleyebilirsiniz.

Biliyorum ama önerdikleri tarifeler fahiş fiyat olduğundan kabul etmedim. O yüzden operatör değiştirip daha iyi kampanyalardan yararlanmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum ama önerdikleri tarifeler fahiş fiyat olduğundan kabul etmedim. O yüzden operatör değiştirip daha iyi kampanyalardan yararlanmak istedim.

Operatör değişikliğini son aya bırakın. TT ek para isteyebiliyor. Sonrasında bayilere gidip tekliflere bakın, kapıya asıyorlar.

Türk Telekom 20 GB 100 Dakika 160₺ eSIM ile.

ESIM'in ne olduğuna daha önce hiç bakmadım hocam ne oluyor tam olarak farkı, avantajı veya dezavantajları nedirtam olarak. Mantıklı bir şey mi yani genel olarak?

Son baktığımda Turkcell (Turkcelliyim) 20 gün kaldı taahhüt bitimime, bana önerdiği 2 mantıklı şey var onlarca paket arasında gözüme çarpan
1. öneri: 2000dk 90gb ilk 3 ay 780₺, kalan 9 ay 830₺
2. öneri: yıllık paket, 480gb 24000dk ilk 3 ay 910₺, kalan 9 ay 960₺

bunlar dışındakiler benim için az içerik veya fahiş fiyatlı kalıyor. Aynı paketi 100-200 tl pahalı teklif etmiş bana birçok paket böyle, mesela 1.önerinin 1100₺ lik versiyonu da var enteresan.. içerik tamamen aynı.

Açıkçası Türk Telekom ve Vodafone sosyal medya sınırsız bazı paketler var mesela Vodafone 520₺'ye 40gb ama wp ig facebook youtube vs. sınırsız 520₺
türktelekom 90gb 1000dk (1000dk bana yetmiyor) 390₺ gibi komik rakamlara sunuyor numara taşıma ile. turkcell numara taşımaya bakmadım zaten turkcelliyim ve turkcellde kalacağım..

Benim aklımdaki deli soru da acaba Aralık ilk haftasına kadar sabretsem mi? Şu an kullandığım 1000dk 60gb paketini 2024 kasım ortasında geçtim, 490₺, 1 hafta daha geç geçseydim aynı paket Turkcell 390₺'e sunmuştu mevcut müşterisine. Şaka gibi 1 hafta daha sabretmedim (bilemezdim tabi) ve yılda 1200₺ fazla ödemiş oldum aynı pakete...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…