Mobil üzerinden alınan dövizi fiziki olarak çekmek mümkün mü?

417496

Hectopat
İyi günler, a bankasından Online aldığım dövizi, b bankasına yatırmak için fiziki çekmek mümkün mü? Komisyon vs alınıyor mu? Sonuçta kendi param.

Komisyon alınmaz çekebilirsin

İyi günler, a bankasından Online aldığım dövizi, b bankasına yatırmak için fiziki çekmek mümkün mü? Komisyon vs alınıyor mu? Sonuçta kendi param.
Fiziki alabilmek için yüklü bir miktar veya randevu tarihi almanız gerekiyor bankadan. Normalde dolar hesabımdan dolar çekeceğim zaman TL karşılığını veriyorlar. Tabii bankanın satış fiyatından bozuyorlar.

Yüklü miktar dövizlerde durum farklı sanırsam.
Fazla değil 4-5 bin

Bana fiziki dolar lazım hocam. Çevirmek istemiyorum. Seçimden sonra düşünüyorum.

Fazla değil 4-5 bin

Bana fiziki dolar lazım hocam. Çevirmek istemiyorum. Seçimden sonra düşünüyorum.
1000$ Üzerini nakit olarak bir hafta içinde veriyorlar, işbank ile öyle çalışmıştım geçen sene. Bu sene için şubenize gidip randevu alırsanız daha iyi olur.

1000$ Üzerini nakit olarak bir hafta içinde veriyorlar, işbank ile öyle çalışmıştım geçen sene. Bu sene için şubenize gidip randevu alırsanız daha iyi olur.
Teşekkürler randevu alacağım dediğiniz gibi. 100. yıl Türkiyesinde komedi ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…