Mobil uygulama alanı mı? Yapay zeka alanı mı?

Zego00

Centipat
Merhabalar,
4.Sınıf bilgisayar mühendisliğine geçicem seneye fakat alan konusunda o kadar kararsızım ki ben de sizlere sormak istedim bir tarafım mobil uygulama istiyor diğer tarafım yapay zeka alanını istiyor. Kendi kendime yapay zeka alanında Türkiye'de mobil kadar fazla şirket yok mobille devam et ama bir yandan gelecek yapay zeka da diyorum sizlerin görüşü nedir? Saygılarımla.

Freelancer olarak takılıyım, ekmeğimi çıkarıyım diyorsan mobil uygulama. Ama yok ben şirket kuracam zengin olacam diyorsan yapay zeka.

Kimisi gelecekte yapay zeka önemli der kimisi mobil uygulamanın önü daha açık der sen kendini dinle neyi istiyorsan onu seç kendini geliştirmeyi de ihmal etmessen yürürsün.

Freelancer olarak takılıyım, ekmeğimi çıkarıyım diyorsan mobil uygulama. Ama yok ben şirket kuracam zengin olacam diyorsan yapay zeka.
Ya biraz umutsuzum gelecekten sanki ben bilgisayar mühendisliğini kazanınca bütün iş olanakları kapanmış gibi teşekkür ederim cevapladığın için.

Kimisi gelecekte yapay zeka önemli der kimisi mobil uygulamanın önü daha açık der sen kendini dinle neyi istiyorsan onu seç kendini geliştirmeyi de ihmal etmessen yürürsün.
Ya biraz aslında yapay zeka istiyorum ama ingilizcemin birazcık geride olması ve araştırdığım kadarıyla daha çok savunma sanayisinde yapay zeka ön planda gibi

Teşekkür ederim bu arada yazmayı unuttum kusura bakma

Neyi secersen sec kendine guven umarım işlerinde başarılı olursun kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…