Mobil uygulama geliştirmek çok zor mu?

kalsiyumcanavari

Hectopat
Daha fazla  
Mobil uygulma geliştirmek istiyorum. Tek başıma yapacağım bunu başarabilir miyim? Bir de tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Flutter ile gayet kolay. Bana sorularını sorabilirsin , müsait olunca cevaplarım.

Teşekkür ederim her sene böyle bir şeye girişiyorum ve bırakmayacağıma söz veriyorum ama takıldığım yerleri çözemediğim için yarıda bırakıyorum umarım bu sene küçükte olsa bir uygulama yapabilirim.

Aldığım kurs bu hocam iyi mi başlangıç için.

Mobil oyun mu geliştirmek istiyorsun yoksa normal uygulama mı?

Önceden bildiğin bir programlama dili var mı?

Ama oyun gelistirmek istiyormus, Flutter olmaz C# ogrenmesi ardindan Unity frameworkune alismasi lazim.

Oyun fikrini durdurdum çünkü orada ayrı bir performans gerekiyormuş bende vazgeçtim diğer projem yeterince ilgi istiyor boş zamanlarımın dışında buna zaman ayıramam bu yüzden boş zamanlarımdada kendi projeme yönelmeye ve daha iyi geliştirmeye kararverdim. Mobil uygulama ve web dev.

Ama oyun gelistirmek istiyormus, Flutter olmaz C# ogrenmesi ardindan Unity frameworkune alismasi lazim.

Konuyu güncelledim: https://www.technopat.net/sosyal/konu/ben-yazilim-dillerini-oegrenmeye-basladim.2321033/

Konunun onaylanmasını bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…