S saveourfuture Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #1 Geçenlerde bir haber gördüm artık Mobil uygulama gelirleri otomatik olarak çekildiği zaman vergisi banka tarafından kesilecekmiş. Yani artık şirket açmaya gerek yok mu? Bu konuda bilgisi olan biri aydınlatabilir mi?
Geçenlerde bir haber gördüm artık Mobil uygulama gelirleri otomatik olarak çekildiği zaman vergisi banka tarafından kesilecekmiş. Yani artık şirket açmaya gerek yok mu? Bu konuda bilgisi olan biri aydınlatabilir mi?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.485 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #2 Yeni yılda vergi kesilebilen hesap açabileceğiz diye biliyorum.
S saveourfuture Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #3 KadirGN dedi: Yeni yılda vergi kesilebilen hesap açabileceğiz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani yeni yılla birlikte şirket açmasakta oluyor mu? Henüz gelir elde etmedim ama Mobil uygulama yayınlamak istiyorum.
KadirGN dedi: Yeni yılda vergi kesilebilen hesap açabileceğiz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani yeni yılla birlikte şirket açmasakta oluyor mu? Henüz gelir elde etmedim ama Mobil uygulama yayınlamak istiyorum.