basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar konu açık. Steam her girişimde approved ekranında farklı şehir konumu gözüküyor. Korkmaya başladım artık günlerce böyle farklı farklı şehirler çıkyor. Normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Arkadaşlar konu açık. Steam her girişimde approved ekranında farklı şehir konumu gözüküyor. Korkmaya başladım artık günlerce böyle farklı farklı şehirler çıkyor. Normal mi?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.237 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #2 Ben Antalyada'yım ama Eskişehir olarak gösteriyor normal. Şüphen varsa IP adreslerini kontrol et.
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Temmuz 2023 #3 Sythexz dedi: Ben Antalyada'yım ama Eskişehir olarak gösteriyor normal. Şüphen varsa IP adreslerini kontrol et. Genişletmek için tıkla... hmm anladim teşekkürler
Sythexz dedi: Ben Antalyada'yım ama Eskişehir olarak gösteriyor normal. Şüphen varsa IP adreslerini kontrol et. Genişletmek için tıkla... hmm anladim teşekkürler