Steam Mobil uygulamadan hiçbir işlem yapılamıyor

AliArhan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımın bilgisayarına kendi hesabım ile giriş yaptım ama çıkış yapmayı unuttum. Kendi bilgisayarımdan Steam yetkilendirilmiş butun aygıtları kaldır dedim sonra bilgisayarımdan hesabıma girdim(dogrulama kodu ile) ilk başta hesaba tam baglanamadım ve mobilden QR kod ile giriş denemesi yapınca giriş başarısız oldu. Birkaç denemenin ardından Steam'e bilgisayarımdan girdim ama telefonda hesabım var. Arkadaş listem envanterim bakiyem vs yok oldu ve mobilde hesap olmasına rağmen hiçbir şey yapamıyorum, bunu nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi bilgisayarımdan Steam yetkilendirilmiş butun aygıtları kaldır dedim

Sorun bundan kaynaklanıyor. Bunu yapınca mobil uygulamadan da çıkış yapılmaya çalışıyor, sonra mobil uygulama buga giriyor. Yeni sürüm Steam mobil uygulaması üzerinden zaten giriş yapılmış aygıtlardan çıkış yapabiliyorsunuz, ekstra olarak bilgisayar üzerinden bunu yapmanıza gerek yok.

Hocam ne oldu halledebildiniz mi?

Hallettim bu konuyu da açtıgımı unuttum öncelikle mobil uygulamanın verilerini sildim sonra hesabıma girerken kod SMS olarak geldi onu girdim ve hesap geri geldi ama numara ile ilgili bir değişim yaptığım gerekçesi ile 7 gün numara ile kullanmadınız dedi. Takas banı vb var şu an.

Hallettim bu konuyu da açtıgımı unuttum öncelikle mobil uygulamanın verilerini sildim sonra hesabıma girerken kod SMS olarak geldi onu girdim ve hesap geri geldi ama numara ile ilgili bir değişim yaptığım gerekçesi ile 7 gün numara ile kullanmadınız dedi. Takas banı vb var şu an.

Verileri silmek uygulamayı silip yüklemekten daha kolaymış hocam. Bana yeni bir bilgi kattınız teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı