Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 28 Ocak 2021 #1 Uygulama listemde Config APK adında bir dosya gördüm. Bu nedir acaba? Telefona ait bir şey gibi duruyor. İndirildiği yer Google Play Store olarak yazıyor. Uzun bir süredir var ama nedir bu öğrenmek istediğim için konuyu açtım. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2021
Uygulama listemde Config APK adında bir dosya gördüm. Bu nedir acaba? Telefona ait bir şey gibi duruyor. İndirildiği yer Google Play Store olarak yazıyor. Uzun bir süredir var ama nedir bu öğrenmek istediğim için konuyu açtım. Şimdiden teşekkürler.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #2 Uygulama kaldıran/indiren araçmış. Samsung foruma göre. Samsung account us.community.samsung.com
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 28 Ocak 2021 #3 Zurnadürüm dedi: Uygulama kaldıran/indiren araçmış. Samsung foruma göre. Samsung account us.community.samsung.com Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman zararı yoktur diyebiliriz değil mi ?
Zurnadürüm dedi: Uygulama kaldıran/indiren araçmış. Samsung foruma göre. Samsung account us.community.samsung.com Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman zararı yoktur diyebiliriz değil mi ?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #4 Ahmet İnanoğlu dedi: Anladım hocam. O zaman zararı yoktur diyebiliriz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Samsung Experience UI'den beri olan özellik sanırım. Annemde SE'li telefonda da o config var.
Ahmet İnanoğlu dedi: Anladım hocam. O zaman zararı yoktur diyebiliriz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Samsung Experience UI'den beri olan özellik sanırım. Annemde SE'li telefonda da o config var.