Mobil uygulamalarda internet kesintisi

Wfazıl

Hectopat
Süperonline 25 Mbps fiber internet kullanıyorum, modem ZTE marka (zxhn H267A v1.0).
Wi-Fi bağlı olduğu halde bazı uygulamalarda gezinirken sık sık takılıyor mesela ekşi sözlükte gezinirken bir konuya tıkladığımda açmıyor. Sürekli yükleme simgesi oluyor, anlık internet kullanıma baktığım zaman internet kullanmıyor, ama hemen YouTube'a girip baktığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor veya telefonun internetini açtığımda.
Modemden çok uzakta değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ZTE modemler telefon seçiyor diye biliyorum. Varsa firmware güncellemesi yap yoksa B/G/N desteğini tek tek değiştirerek dene.
Telefon seçiyor derken? telefonum modeme bağlanıyor herhangi bir sıkıntı yok bağlıyken yaşıyorum bu problemi, şuan sadece 2.4 GHz açık, b, g, n dediğiniz nedir telefonum en son ki 802.11 ac destekli, modem de öyle.

Telefon seçiyor derken? telefonum modeme bağlanıyor herhangi bir sıkıntı yok bağlıyken yaşıyorum bu problemi, şuan sadece 2.4 GHz açık, b, g, n dediğiniz nedir telefonum en son ki 802.11 ac destekli, modem de öyle.
Bazı telefonlarda sorun çıkartıyor demek istedim yani. Modemden yaapacaksın B G N ayarını. Kanal değiştirmeyi de dene.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı