KursatWu Femtopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 Telefonla konuşabiliyorum ama mobil veri çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.058 Çözümler 47 Yer Mersin 27 Mart 2023 #2 Ayarlardan 3G'ye çekip tekrar düzeltin.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #3 Ayarlar>ağ ve bağlantı>Mobil ağ> APN ayarları bölümüne gel ve sıfırla. Bulamazsan ayarlarda APN diye de aratıp bulabilirsin.
Ayarlar>ağ ve bağlantı>Mobil ağ> APN ayarları bölümüne gel ve sıfırla. Bulamazsan ayarlarda APN diye de aratıp bulabilirsin.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 27 Mart 2023 #4 KursatWu dedi: Telefonla konuşabiliyorum ama mobil veri çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Telsiz kullanım ücretiniz çok biriktiyse hat kısıtlamaya giriyor ve açılmıyor veya ayarlardan hücresel veriyi 3G'den tekrar 4.5G'ye çekin tekrar deneyin.
KursatWu dedi: Telefonla konuşabiliyorum ama mobil veri çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Telsiz kullanım ücretiniz çok biriktiyse hat kısıtlamaya giriyor ve açılmıyor veya ayarlardan hücresel veriyi 3G'den tekrar 4.5G'ye çekin tekrar deneyin.