Mobil veri kullanarak Steam'den CS:GO indirme ve oynama

Cabbar40

Hectopat
Merhaba evimin bulunduğu konumda internet altyapısı bulunmadığı için bilgisayarıma interneti Wi-Fi adaptör yardımıyla telefondan bağlıyorum. Sorum şu:
Mobil veri ile Steam'den CS:GO indirebilir miyim? Daha önce Steam'den hiç oyun indirmedim kullanmadım. Steam'de indirme duraklatma özelliği var mı mesela duraklatıp bilgisayarı kapatıp ertesi gün devam edebilir miyim?
İkinci sorum:
Mobil veri ile CS:GO'da kaç ping alırım hat Vodafone Full 4.5G çekiyor ve maç başı ortalama ne kadar internet tüketir CS indirmeme değer mi?

Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 sene önce yurtta her maç başı 500 MB gidiyordu ve ping 70 90 arası idi. Şu sıralar ne kadar yer bilmiyorum. Steam'de duraklatma özelliği var ama bilgisayarı yeniden başlatmayı hiç denemedim. (hattım Vodafone ama SIM kartım biraz eski.)

Cevap için teşekkürler aklıma bir fikir geldi bilmiyorum olur mu ;
İnternetten tasarruf etmek için internet kafeden orjinal cs dosyalarını USB belleğe atsam kendi bilgisayarıma atsam çalışır mı acaba?

Cevap için teşekkürler aklıma bir fikir geldi bilmiyorum olur mu;
İnternetten tasarruf etmek için internet kafeden orijinal CS dosyalarını USB belleğe atsam kendi bilgisayarıma atsam çalışır mı acaba?

Dosyaların içinde Steam kullanıcı bilgisi tutan veriler olması lazım. Bu nedenden olmayacağını düşünüyorum ama kesin bir bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı