mortalkadir Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar selam kendi telefonum internetini laptopa bağlamak istiyorum ancak bu ağa bağlanamıyor hatası veriyor. Başka telefonlara bağlanabiliyorum ancak laptopa olmuyor. Bunu nasıl çözerim? Üniversiteye gideceğim. Acil çözmem lazım.
Arkadaşlar selam kendi telefonum internetini laptopa bağlamak istiyorum ancak bu ağa bağlanamıyor hatası veriyor. Başka telefonlara bağlanabiliyorum ancak laptopa olmuyor. Bunu nasıl çözerim? Üniversiteye gideceğim. Acil çözmem lazım.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.004 Makaleler 1 Çözümler 46 1 Ekim 2024 #2 Telefon iPhone ise tam uyumluluk ayarını kapatın.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.643 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #3 2.4ghz, 5ghz ayarını değiştirierek deneyin. Güvenlikte WPA 2 falan var onu değiştirmeyi deneyin. Olmazsa Laptop'un internet driverını güncelleyin veya sürümünü değistirin.
2.4ghz, 5ghz ayarını değiştirierek deneyin. Güvenlikte WPA 2 falan var onu değiştirmeyi deneyin. Olmazsa Laptop'un internet driverını güncelleyin veya sürümünü değistirin.
mortalkadir Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #4 die dedi: Telefon iPhone ise tam uyumluluk ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Yok Galaxy A52. Dorzi dedi: 2.4GHz, 5GHz ayarını değiştirierek deneyin. Güvenlikte WPA 2 falan var onu değiştirmeyi deneyin. Olmazsa laptopun internet driverını güncelleyin veya sürümünü değistirin. Genişletmek için tıkla... Nasıl değiştireceğiz.
die dedi: Telefon iPhone ise tam uyumluluk ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Yok Galaxy A52. Dorzi dedi: 2.4GHz, 5GHz ayarını değiştirierek deneyin. Güvenlikte WPA 2 falan var onu değiştirmeyi deneyin. Olmazsa laptopun internet driverını güncelleyin veya sürümünü değistirin. Genişletmek için tıkla... Nasıl değiştireceğiz.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.643 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #5 mortalkadir dedi: Yok Galaxy A52. Nasıl değiştireceğiz. Genişletmek için tıkla... Mobil verini paylaşmak için açtığın şeye gir. Üstteki panelden açıyorsan basılı tut ona.
mortalkadir dedi: Yok Galaxy A52. Nasıl değiştireceğiz. Genişletmek için tıkla... Mobil verini paylaşmak için açtığın şeye gir. Üstteki panelden açıyorsan basılı tut ona.