Os_man
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 4X mobil cihazımdan diz üstü bilgisayarıma mobil internet paylaşımı yapmaya çalışıyorum. Şöyle ki paylaşım yaptığım zaman bilgisayardan Wi-Fi ile bağlanıyorum fakat internete erişimim olmuyor. Görsel 1-2-3'te mobil cihazımdan aldığım ssleri görmektesiniz.
*Diğer cihazlardan (iPhone vs.) Wi-Fi ile bağlandığımda sorun olmuyor. Yalnız bu bilgisayarda bu sorunu yaşamaktayım. Nedenini bilmediğim için bol bol görsel almaya çalıştım. Görsel 4-5-6'da web tarayıcısından tıkladığım sorun giderme ekranını paylaşmaya çalıştım.
*Görsel 7-8-9-10'da ise ağ ayarları kısmındaki ayarlar var.
Özet olarak sorunu tespit edemediğim için bu ekranları paylaşıyorum. Sorun DNS ayarlarında mıdır proxyde midir bilmiyorum, yardımlarınıza açığım, şimdiden teşekkür ederim
.
*Diğer cihazlardan (iPhone vs.) Wi-Fi ile bağlandığımda sorun olmuyor. Yalnız bu bilgisayarda bu sorunu yaşamaktayım. Nedenini bilmediğim için bol bol görsel almaya çalıştım. Görsel 4-5-6'da web tarayıcısından tıkladığım sorun giderme ekranını paylaşmaya çalıştım.
*Görsel 7-8-9-10'da ise ağ ayarları kısmındaki ayarlar var.
Özet olarak sorunu tespit edemediğim için bu ekranları paylaşıyorum. Sorun DNS ayarlarında mıdır proxyde midir bilmiyorum, yardımlarınıza açığım, şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör: