Grquas Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 1 Eylül 2024 #1 Az önce 2 tane çingene internetlerinin olmadığını söylerek internetime bağlanmak istedi, ben de iyi niyetli birisi olduğum için kabul ettim ama içime dert oldu. İnternetime bağlandıkları için başıma herhangi bir iş gelebilir mi? Dosya Ekleri SmartSelect_20240901_151331_Settings.jpg 89,2 KB · Görüntüleme: 51
Az önce 2 tane çingene internetlerinin olmadığını söylerek internetime bağlanmak istedi, ben de iyi niyetli birisi olduğum için kabul ettim ama içime dert oldu. İnternetime bağlandıkları için başıma herhangi bir iş gelebilir mi?
O OFANSİF Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 İnterneti kullanmamış ki amacı senin telefonu çalmak.
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Başka şey mi yaptılar acaba internet kullanılmamış hiç
Grquas Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 1 Eylül 2024 #4 Zipik dedi: Başka şey mi yaptılar acaba internet kullanılmamış hiç. Genişletmek için tıkla... Yanlarında durdum ne yaptıklarına baktım birisine mesaj atmaya çalıştılar ama internetimi kullanamadıklarını söylediler. OFANSİF dedi: İnterneti kullanmamış ki amacı senin telefonu çalmak. Genişletmek için tıkla... Birine mesaj atmaya çalıştılar ama interneti kullanamadılar
Zipik dedi: Başka şey mi yaptılar acaba internet kullanılmamış hiç. Genişletmek için tıkla... Yanlarında durdum ne yaptıklarına baktım birisine mesaj atmaya çalıştılar ama internetimi kullanamadıklarını söylediler. OFANSİF dedi: İnterneti kullanmamış ki amacı senin telefonu çalmak. Genişletmek için tıkla... Birine mesaj atmaya çalıştılar ama interneti kullanamadılar
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #5 Grquas dedi: Yanlarında durdum ne yaptıklarına baktım birisine mesaj atmaya çalıştılar ama internetimi kullanamadıklarını söylediler. Birine mesaj atmaya çalıştılar ama interneti kullanamadılar Genişletmek için tıkla... Iyi o zaman yanlarında durduysan
Grquas dedi: Yanlarında durdum ne yaptıklarına baktım birisine mesaj atmaya çalıştılar ama internetimi kullanamadıklarını söylediler. Birine mesaj atmaya çalıştılar ama interneti kullanamadılar Genişletmek için tıkla... Iyi o zaman yanlarında durduysan
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #6 Zipik dedi: Iyi o zaman yanlarında durduysan Genişletmek için tıkla... Seni tartıp, kararlarını verip gitmişler. Mesaj vs hikaye bence.
Zipik dedi: Iyi o zaman yanlarında durduysan Genişletmek için tıkla... Seni tartıp, kararlarını verip gitmişler. Mesaj vs hikaye bence.