Mobil veri var ama kullanılamıyor

Temha45

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardım edin. Interim var ve çekiyor ama WhatsApp'ta mesaj atınca gönderemiyorum. Ya da Google da arama yapamıyorum. Wi-Fi'de yapabiliyorum sadece. Üstüne paketlerine baktım ve daha çok var buna rağmen kullanmıyorum (Vodafone kullanıyorum)

Bu bende de olmuştu ödenmemiş telefon faturan olabilir.

Bu bende de olmuştu ödenmemiş telefon faturan olabilir.
Hocam bende internet full çekiyor gösteriyor ve 2 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu son iki gündür böyle yapıyor sizde de böyle miydi başta yeniden başlatarak çözmüştüm problemi ama şuan olmuyor. Ve evet var

Yakın zamanda SIM kartı değişimi veya SIM kartını tak çıkar yaptın mı peki?
Hayır yapmadım

Hocam bende internet Full çekiyor gösteriyor ve 2 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu son iki gündür böyle yapıyor sizde de böyle miydi başta yeniden başlatarak çözmüştüm problemi ama şu an olmuyor. Ve evet var.

Hayır yapmadım.

Kısmını ödenmemiş faturaya dediğinizi düşünerek söylüyorum ki bende de böyle bir sorun vardı fatura ödendikten sonra düzelmişti.

Kısmını ödenmemiş faturaya dediğinizi düşünerek söylüyorum ki bende de böyle bir sorun vardı fatura ödendikten sonra düzelmişti.
Anladım hocam Vodafone mu kullanıyordunuz

Hocam kontrol ettim de ödenmemiş fatura yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı