Mobil veride olan hız ev internetine aktarılır mı?

YamataSandro

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Efendim, merhaba. Şimdi soru biraz saçma gelebilir ama benim telefon hattım Türk Telekom. Mobil veri hız testi yaptığımda 170 Mbps indirme, 60 Mbps yükleme hızı alıyorum. Bunu nasıl ev internetine taşıyabilirim? Telefonu PC'ye bağlamadan yapmanın bir yolu var mı? Öyle bir şey mümkün mü?

HIZ TESTİ TÜRK TELEKOM MOBİL VERİ

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

böyle bir video var işe yarıyor mu bilmiyorum.

Aklıma çalışıp çalışmayacağını bilmediğim birkaç yöntem geliyor birincisi Wi-fi router alıp, telefonunun mobil etkin noktasını açarak router'a interneti aktarman ve routerda varsa ondan kablo çekmen. İkincisi bilgisayara wi-fi ile mobil etkin noktayı bağlaman.

Yalnız sınırsız internetinin aslında sınırsız olmaması gibi bir durum var. Atıyorum 200gb sonra "güvenlik" amaçlı bloklayabilirler internetini. Bir arkadaş mobil veriden upload yaparken buna takılmıştı yıllar yıllar önce. Türk telekom tüm eve internet sağlayıp aylık 1tb kullanımı mobil verine izin verir mi muamma biraz.

Telefon şarjın ve performansın da patates olur muhtemelen.

Aklıma çalışıp çalışmayacağını bilmediğim birkaç yöntem geliyor birincisi Wi-fi router alıp, telefonunun mobil etkin noktasını açarak router'a interneti aktarman ve routerda varsa ondan kablo çekmen. İkincisi bilgisayara wi-fi ile mobil etkin noktayı bağlaman.

Yalnız sınırsız internetinin aslında sınırsız olmaması gibi bir durum var. Atıyorum 200gb sonra "güvenlik" amaçlı bloklayabilirler internetini. Bir arkadaş mobil veriden upload yaparken buna takılmıştı yıllar yıllar önce. Türk telekom tüm eve internet sağlayıp aylık 1tb kullanımı mobil verine izin verir mi muamma biraz.

Telefon şarjın ve performansın da patates olur muhtemelen.
Çok sıkıntı o zaman desene üzdü

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

böyle bir video var işe yarıyor mu bilmiyorum.

Türkcell için bu bende böyle bir ayar yok çünkü ama eski sistem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı