Mobil veriyle VPN kullanırsak fatura kesilir mi?

Aliwsly

Picopat
Daha fazla  
Mobil veriyle VPN açınca kesiliyor mu ben tam anlamadım benim kullandığım VPN super unlimited proxy Vodafone'de böyle bir şey görünce korktum kesiliyor mu bu bitince?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-03-22-00-50-268_com.vodafone.selfservis-edit.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil veriyle VPN açınca kesiliyor mu ben tam anlamadım benim kullandığım VPN super unlimited proxy Vodafone'de böyle bir şey görünce korktum kesiliyor mu bu bitince?
Mobil verini kullanıyorsun, bittiğinde ek para ödeyeceksin veya kullanamayacaksın.

VPN sadece IP adresini değiştirir faturanı aşmadıkça sorun yok.

Hayır sadece kendi internetin biterse fazla para gelebilir onun dışında kendi internetinden çeker veriyi ek bir ücret talep etmez.

VPN ile bağlandığınızda uygulama sizi farklı bir ülkede gördüğü için Yurtdışına hoşgeldin diyor olabilir. Ancak yurtdışı faturalandırılmanız için başka bir ülkeye ait baz istasyonuna bağlanıp işlem yapmanız lazım. Türkiye'deki baz istasyonunu kullandığınız sürece yurtiçi kullanım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…