Mobilde aim nasıl geliştirilir?

İşletim sistemi
Android

EkmekArasıRam

Decipat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 adet ekmek. 5-6 Tane ram.
Meslek
Freelancer
Aimim genel olarak iyi denebilir. Güzel flick atabiliyorum orta mesafede. Ama iş uzağa gelince normal aim bile alamıyorum uzağa.

Standoffta jiroskop yok diğer oyunları bilmiyorum ancak jiroskobu kullan aimde çok işe yarıyor eğer FPS oyunlarına meraklıysanız Critical Ops da öneririm yıllarımı verdim bu oyuna ne günlerdi .
Standoff asıl en kolayı. Jiroskopu bırakınca benim aimim daha iyi oluyor. Şahsen bence Jiroskop sadece hissiyat veriyor.

Standoff asıl en kolayı. Jiroskopu bırakınca benim aimim daha iyi oluyor. Şahsen bence Jiroskop sadece hissiyat veriyor.

Benim Critical Ops oynadığım zamanlarda jiroskop çok işe yarıyordu telefondan aim almıyordum sadece jiorskobu kullanıyordum en yüksek rankın bir altına çıkmıştım böyle Master.

4 parmak oynamaya alışın.
Critical Ops oynayın en iyi M-FPS oyunudur. Dia olmuştum ben.
Jiroskopa alışın, tarama da yardımcı oluyor.

4 parmak oynamaya alışın.
Critical Ops oynayın en iyi M-FPS oyunudur. Dia olmuştum ben.
Jiroskopa alışın, tarama da yardımcı oluyor.
4 Parmak oynuyorum.
Crital OPS çok kasıyor en düşük grafikte bile. Bir de nedense çocuksu geliyor.
Ben asla taramam. Sprey kontrol bana göre değil. Valoranttaki gibi yapıyorum. Standoff'ta da rankım Challanger. Onu da ekleyim ona göre yazarsanız sevinirim.

Tarama derken burstu kastetmek istemiştim aslında.
Cops son güncellemelerle ağırlaştı katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…