W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 2 Temmuz 2023 #11 YuntoZ dedi: Reklam virüsü olsa da virüslerin bazıları kendi gizleyebiliyor hocam. Dikkatli olun ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu durumda Malwarebytes ile taramak ya da hard reset atmak gerekir. Son düzenleme: 2 Temmuz 2023
YuntoZ dedi: Reklam virüsü olsa da virüslerin bazıları kendi gizleyebiliyor hocam. Dikkatli olun ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu durumda Malwarebytes ile taramak ya da hard reset atmak gerekir.
Laerthos Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer San Francisco 2 Temmuz 2023 #12 Hard reset kurtarabilir ama virüs aşırı profesyonelse belki ona bile izin vermeyebilir orasını bilemem.
Hard reset kurtarabilir ama virüs aşırı profesyonelse belki ona bile izin vermeyebilir orasını bilemem.
W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 2 Temmuz 2023 #13 YuntoZ dedi: Hard reset kurtarabilir ama virüs aşırı profesyonelse belki ona bile izin vermeyebilir orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Aşırı profesyonel biri de bizimle uğraşmaz.
YuntoZ dedi: Hard reset kurtarabilir ama virüs aşırı profesyonelse belki ona bile izin vermeyebilir orasını bilemem. Genişletmek için tıkla... Aşırı profesyonel biri de bizimle uğraşmaz.
L Legolas95 Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 14 2 Temmuz 2023 #14 Mete Erkal dedi: Hocam benim arkadaş virüs silmek için APK Kaspersky indirdi içinden mining virüsü bulaştı. Genişletmek için tıkla... Hocam şurayı anlamadım. Kaspersky'i normal indirmedi de neden o şekilde indirdi?
Mete Erkal dedi: Hocam benim arkadaş virüs silmek için APK Kaspersky indirdi içinden mining virüsü bulaştı. Genişletmek için tıkla... Hocam şurayı anlamadım. Kaspersky'i normal indirmedi de neden o şekilde indirdi?
Mete Erkal Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #15 Legolas95 dedi: Hocam şurayı anlamadım. Kaspersky'i normal indirmedi de neden o şekilde indirdi? Genişletmek için tıkla... O herşeyin en bedavasını ve en full versiyonu isterdi
Legolas95 dedi: Hocam şurayı anlamadım. Kaspersky'i normal indirmedi de neden o şekilde indirdi? Genişletmek için tıkla... O herşeyin en bedavasını ve en full versiyonu isterdi
W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 2 Temmuz 2023 #16 Mete Erkal dedi: O herşeyin en bedavasını ve en full versiyonu isterdi Genişletmek için tıkla... Peki sonra noldu.
Mete Erkal dedi: O herşeyin en bedavasını ve en full versiyonu isterdi Genişletmek için tıkla... Peki sonra noldu.
Mete Erkal Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #17 wo3dk dedi: Peki sonra noldu. Genişletmek için tıkla... Oradan da virüs bulaştı sonra telefonu sıfırladı
wo3dk dedi: Peki sonra noldu. Genişletmek için tıkla... Oradan da virüs bulaştı sonra telefonu sıfırladı
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 3 Temmuz 2023 #18 APK ile uğraşan biri değilseniz, gerek yok.