5 591016 Decapat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 288 Çözümler 2 27 Ocak 2023 #11 Crownguard dedi: Dostum telefonum rootlu. Arkadaşın söylediği dizinlerde bulunmuyor. Root atsa da bulamayabilir yani. Genişletmek için tıkla... Root Explorer kullanabilir rootlu cihazlarda çok işe yarar her türlü yere erişmesini sağlar. Crownguard dedi: Dostum telefonum rootlu. Arkadaşın söylediği dizinlerde bulunmuyor. Root atsa da bulamayabilir yani. Genişletmek için tıkla... Farklı dizinlerde olabilir.
Crownguard dedi: Dostum telefonum rootlu. Arkadaşın söylediği dizinlerde bulunmuyor. Root atsa da bulamayabilir yani. Genişletmek için tıkla... Root Explorer kullanabilir rootlu cihazlarda çok işe yarar her türlü yere erişmesini sağlar. Crownguard dedi: Dostum telefonum rootlu. Arkadaşın söylediği dizinlerde bulunmuyor. Root atsa da bulamayabilir yani. Genişletmek için tıkla... Farklı dizinlerde olabilir.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.029 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #12 Hocam dosyaları SD karta indirerek buldum. İndirdiğim video .exo uzantısı adındaki 242 dosyaya parçalanmış ve 0, 1, 2,...,9 adlarında 10 adet klasöre dağıtılmış. Yani indirilen dosyayı kullanamazsınız.
Hocam dosyaları SD karta indirerek buldum. İndirdiğim video .exo uzantısı adındaki 242 dosyaya parçalanmış ve 0, 1, 2,...,9 adlarında 10 adet klasöre dağıtılmış. Yani indirilen dosyayı kullanamazsınız.
5 591016 Decapat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 288 Çözümler 2 27 Ocak 2023 #13 Crownguard dedi: Hocam dosyaları SD karta indirerek buldum. İndirdiğim video. Exo adında 242 dosyaya parçalanmış ve 0, 1, 2...9 adlarında 10 adet klasöre dağıtılmış. Yani indirilen dosyayı kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullanmak için birleştirmek gerek bayağı çaba gerekir.
Crownguard dedi: Hocam dosyaları SD karta indirerek buldum. İndirdiğim video. Exo adında 242 dosyaya parçalanmış ve 0, 1, 2...9 adlarında 10 adet klasöre dağıtılmış. Yani indirilen dosyayı kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kullanmak için birleştirmek gerek bayağı çaba gerekir.