Steam Mobilde kütüphaneden oyun kaldırma var mı?

Hamsi ismaH

Hectopat
Arkadaşlar yan hesabımdan kendime FIFA 23 hediye edeceğim ancak ana hesabımda EA aboneliği ile FIFA 23'ü kütüphaneme ekleyip biraz oynamıştım. PC'yi kaldırınca oyunu sildim ama kütüphaneden kaldırmayı unuttum. Oyunu da hediye edemiyorum, bu oyuna sahip diyor. Oyunu kaldırmak için PC mi kurmam lazım tekrardan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu kutuphanenden silebilirsin.
Steam oyunları kütüphaneden kalıcı olarak nasıl silinir?

1. Steam destek sayfasına girin.
  2. Oyunlar, yazılım, vs. menüsüne girip silmek istediğiniz oyunu seçin.
  3. Açılan sayfada bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum seçeneğine tıklayın.
Bu işlemlerden sonra Steam oyunları kütüphaneden kalıcı olarak silme işlemi başarıyla tamamlanacaktır.

Oyunu kutuphanenden silebilirsin.
Steam oyunları kütüphaneden kalıcı olarak nasıl silinir?

1. Steam destek sayfasına girin.
  2. Oyunlar, yazılım, vs. menüsüne girip silmek istediğiniz oyunu seçin.
  3. Açılan sayfada bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum seçeneğine tıklayın.
Bu işlemlerden sonra Steam oyunları kütüphaneden kalıcı olarak silme işlemi başarıyla tamamlanacaktır.

Silme ile kaldırmanın farkı var diye biliyorum eğer silersem hediye edebilir miyim yan hesabımdan? Belki Steam o oyunu istemediğimi düşünüp hediye etmeme izin vermez. (Saçma ama riske girmek istemiyorum)

Silme ile kaldırmanın farkı var diye biliyorum eğer silersem hediye edebilir miyim yan hesabımdan? Belki Steam o oyunu istemediğimi düşünüp hediye etmeme izin vermez. (saçma ama riske girmek istemiyorum)

Silersen hesabindan o oyun zaten Game Pass'le alinmis hediye edilir sorun olmaz. Yani sildigin oyunu tekrar satin alabilirsin oyle bir kisitlama yok.

Silersen hesabindan o oyun zaten Game Pass'le alinmis hediye edilir sorun olmaz. Yani sildigin oyunu tekrar satin alabilirsin oyle bir kisitlama yok.
Tamam teşekkür ederim zaten farklı bir oyunu ekleyip kaldırdım oluyordu hala.

Yine bir şey soracağım. Şu an FIFA'yı hediye edemedim. Hata verdi, geçen seferde böyle olmuştu. Hesabımı güncelleyince düzelmişti bu sefer de öyle olur mu yoksa Steam hediye sınırını mı geçtim? (Öncesinde immortal fenyx hediye ettim 105e)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı