Mobilde Python ve oyun geliştirme

efeadlig

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar son bir haftadır evde bulunan tabletime (anlayanlar için: Samsung SE7 FE modeli) klavye ekeyip Python öğrnmeye başladım derleyici olarak Jupyter Notebook kullanıyorum yalnız kendimce basit bir düzenek çalıştırmak istediğimde derleyiciye database kurmamı istiyor onu araştırdığımda ise sadece Windows Mac ve Linux uyumluydu. Anlayan arkadaşlar ne yapmamı tavsiye edersiniz? Ayrıca oyun geliştirme konusunda girmek istiyorum bu konuda pek bir bilgm yok ufağından bu konuda da tavsiye verirseniz sevinirim, teşekkürler.

Python geliştirebilirmisim bilmiyorum da, Oyun konusunu anlamadım.

Mobil kısımda oyun yapmak için sanırsam "Max2D" diye bir uygulama vardı, python ile çalışmıyor haberin olsun. Oyun yapmak istiyorsan elbette bir bilgisayara ihtiyacın olacak. Mobil cihazlar seni bir yere kadar götürür.

Oyun sektörüne girmek istiyorsan bilmen gereken çok şey var, gerçekten bir oyun yapmak istiyorsan oyun motorlarını kullanman şart.

Tabi çeşitli yazılım dilleri ile basit oyunlar geliştirebilirsin fakat oyun motorundan geliştirilen oyunlar kadar olmaz. Oyun geliştirmeye yeni girmiş arkadaşlar için yazmış olduğum bir blog yazısı var dilersen okuyabilir ve oyun geliştirmenin detaylarını öğrenebilirsin.

Blog Yazısı

tamamdır hocam sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…