datboi_batu Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 Steam hesabıma giriş yaparken direkt olarak QR kod ile giriş yapmak istiyorum fakat QR kodu okumuyor, yani hata veriyor. Şifremi yazıp guard kodum ile giriş yapabiliyorum sorun olmadan fakat QR kod okumuyor.
Steam hesabıma giriş yaparken direkt olarak QR kod ile giriş yapmak istiyorum fakat QR kodu okumuyor, yani hata veriyor. Şifremi yazıp guard kodum ile giriş yapabiliyorum sorun olmadan fakat QR kod okumuyor.
Mibrunistan Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 23 Mart 2023 #2 Kamerada sorun olmadığından emin misiniz? Algılayamıyor olabilir.
datboi_batu Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 Mibrunistan dedi: Kamerada sorun olmadığından emin misiniz? Algılayamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Açıkçası olabilir fakat kameramda gözle görülür bir sorun fark etmedim hiçbir denememde.
Mibrunistan dedi: Kamerada sorun olmadığından emin misiniz? Algılayamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Açıkçası olabilir fakat kameramda gözle görülür bir sorun fark etmedim hiçbir denememde.
Mibrunistan Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 23 Mart 2023 #4 datboi_batu dedi: Açıkçası olabilir fakat kameramda gözle görülür bir sorun fark etmedim hiçbir denememde. Genişletmek için tıkla... Başka bir telefonla deneyerek emin olabilirsiniz.
datboi_batu dedi: Açıkçası olabilir fakat kameramda gözle görülür bir sorun fark etmedim hiçbir denememde. Genişletmek için tıkla... Başka bir telefonla deneyerek emin olabilirsiniz.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 23 Mart 2023 #5 Kamerayı uzaklaştırıp yakınlaştırın genelde çözülüyor.
datboi_batu Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #6 EfoWars dedi: Kamerayı uzaklaştırıp yakınlaştırın genelde çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarın sabah deneyeceğim umarım işe yarar.
EfoWars dedi: Kamerayı uzaklaştırıp yakınlaştırın genelde çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarın sabah deneyeceğim umarım işe yarar.