TheHyper Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarda VHD ya da VHDX teknolojileri olduğunu biliyoruz. Bunlar mobil için var mı? Yani mobilde VHD diski oluşturulabilir mi?
Arkadaşlar bilgisayarda VHD ya da VHDX teknolojileri olduğunu biliyoruz. Bunlar mobil için var mı? Yani mobilde VHD diski oluşturulabilir mi?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #2 Telefonlarda 3-4 yıldır haşır neşirim ileri seviyede ama bir kere daha karşılaşmadım, varsa çok yararlı olur ama sanmıyorum.
Telefonlarda 3-4 yıldır haşır neşirim ileri seviyede ama bir kere daha karşılaşmadım, varsa çok yararlı olur ama sanmıyorum.
TheHyper Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #3 Taylor Swift Fan Cl dedi: Telefonlarda 3-4 yıldır haşır neşirim ileri seviyede ama bir kere daha karşılaşmadım, varsa çok yararlı olur ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de çok yararlı olur çünkü telefonum 8 GB . Allah'tan MicroSD diye bir şey var .
Taylor Swift Fan Cl dedi: Telefonlarda 3-4 yıldır haşır neşirim ileri seviyede ama bir kere daha karşılaşmadım, varsa çok yararlı olur ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de çok yararlı olur çünkü telefonum 8 GB . Allah'tan MicroSD diye bir şey var .
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #4 TheHyper dedi: Bence de çok yararlı olur çünkü telefonum 8 GB . Allah'tan MicroSD diye bir şey var . Genişletmek için tıkla... Bende 128 GB olduğu için ihtiyaç pek olmuyor
TheHyper dedi: Bence de çok yararlı olur çünkü telefonum 8 GB . Allah'tan MicroSD diye bir şey var . Genişletmek için tıkla... Bende 128 GB olduğu için ihtiyaç pek olmuyor
TheHyper Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #5 Taylor Swift Fan Cl dedi: Bende 128 GB olduğu için ihtiyaç pek olmuyor Genişletmek için tıkla... Yeni telefona geçmenin vakti geldi
Taylor Swift Fan Cl dedi: Bende 128 GB olduğu için ihtiyaç pek olmuyor Genişletmek için tıkla... Yeni telefona geçmenin vakti geldi