Mobilde Sayfayı Tam Gösterme

Makaleler
1
Merhaba,
Başlık tuhaf oldu farkındayım. Bir proje yaptım. Bilgisayarda sorun yok ama telefonda şöyle oldu:
Screenshot_20200516-215812_Chrome.jpg

Bu sorunu nasıl çözerim? Ben gün saat dakika saniye aynı satırda olsun istiyorum. Olmadı saniye gözükmez ama yine de böyle kalır bir çözüm gerek.
Mobilde Sayfayı büyütmek için şunu eklemiştim:
body {
-moz-transform: scale(0.8, 0.8); /* Moz-browsers */
zoom: 0.8; /* Other non-webkit browsers */
zoom: 110%; /* Webkit browsers */
}

İki teorim var çünkü önümde kodların yok :

1- Zaman bölümündekiler display block olarak ayarlanmış bu yuzden otomatik olarak aşağıya iniyorlar.
2- Mobil gösterimde ekran çözünürlüğü masaüstünden farklı olduğu için zaman bölümündekilerin bağlı olduğu elementin genişliğinden dolayı zaman kavramları inline block bile olsa display block olacak.

İki teorim var çünkü önümde kodların yok :

1- Zaman bölümündekiler display block olarak ayarlanmış bu yuzden otomatik olarak aşağıya iniyorlar.
2- Mobil gösterimde ekran çözünürlüğü masaüstünden farklı olduğu için zaman bölümündekilerin bağlı olduğu elementin genişliğinden dolayı zaman kavramları inline block bile olsa display block olacak.
2. daha mantıklı geldi bana hocam. Peki bir çözümü var mıdır?

CSS Media Query kullanmalısın. Öbür konuna yazmayı unutmuşum. Belli çözünürlük aralıklarına göre, elementlerin boyutlarını değiştirmelisin. Şu çözünürlüğe kadar şu boyutta olsun, şu çözünürlüğe kadar şu boyutta olsun, gibi. Ayrıca benim attığım uygulamada Bootstrap kullandığım için, bir nebze mobile uyumludur. Tablo geniş olduğu için, mobilde satıra sığmaması normal. Ya font boyutları ile oyna, ya da satırdaki içeriği azalt.

Basit bazı yöntemleri var : Mobil için padding,margin left ve rightlerı azalt ve font-size değerini düşür.
ÖR:
@media only screen and (max-width: 600px) { span{font-size:10px} }

Burada hangi elementleri kullandığını bilmiyorum ben span dedim

Yanlarda boşluk olması normal. Bootstrap container kullandık çünkü. Bu da içeriği ortada toplamayı sağlıyor, yanlarda bir miktar boşluk bırakıyor. Masaüstünde daha çok boşluk görürsün mesela. Mesela Technopat Sosyal'de de bu yapıyı görürsün. Şu an bu sayfada da yanlarda boşluk var.

Sürekli tarayıcı hatası alıyorum, şu linke ekledim.
@codelab hocam dediğiniz örnek bu değil mi? Bu örnek üzerinden yürüyeceğim.

Sürekli tarayıcı hatası alıyorum, şu linke ekledim.
@codelab hocam dediğiniz örnek bu değil mi? Bu örnek üzerinden yürüyeceğim.
Evet doğru iş tamamen stunların genişliği ve font-size da bitecek.En baştaki stunların font-size değeri baya düşük tut sondakini ise day kısmını üste saat dakika kısmını ayrı bir div içine alıp onun altına yolla.Tahminimce sen nereden girilirse girilsin bütün içeriği gösterme peşindesin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı