Mobilde Sayfayı Tam Gösterme

Evet doğru iş tamamen stunların genişliği ve font-size da bitecek.En baştaki stunların font-size değeri baya düşük tut sondakini ise day kısmını üste saat dakika kısmını ayrı bir div içine alıp onun altına yolla.Tahminimce sen nereden girilirse girilsin bütün içeriği gösterme peşindesin.
Evet 😁, sonuçta hızlı olması için tek bir sayfada büyütmeye veya sağa kaydırmaya gerek kalmadan erişebilsinler istiyorum. Şuan telefondayım, yarın bilgisayara geçince inşallah halledebilirim. Yardımlarınız için teşekkürler. Gelişmelerden haberdar ederim. İyi geceler.
@codelab @berk1937 Hocamlarım ben @media işini anlayamadım. Mantığını anladım ancak bunu nasıl CSS'e entegre edebileceğimi bilmiyorum.
Veyahut nasıl satır genişliğiyle oranlayacağımı bilmiyorum.
Mesela şöyle bir şey oluşturdum.
CSS:
<style>
div.MobileSurumuVar {
  color: black;
}

@media only screen and (max-width: 600px) {
  div.MobileSurumuVar {
    display:inline;
  }

</style>
HTML:
<div class="MobileSurumVar">Bu Dosyanın Mobile Sürümü Mevcuttur!</div>
Mobil ve PC sürümü olarak iki dosya oluşturdum. PC sürümüne bu kodu ekledim. Telefondan giren birisi bunu görüp mobil sürüme geçmesini sağlayacağım. Dediğim gibi mantığını anladım fakat nasıl benim tabloya göre düzenleyeceğim bilmiyorum. @berk1937
Hocalarım overflow eklemeyi düşünüyorum. Nasıl yapabilirim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı