arda.nb01 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Brawl Stars'da mod yapmayı öğrendim fakat oyunun ismini ve simgesini kalıcı olarak değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? İşte bir örnek:
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Brawl Stars'da mod yapmayı öğrendim fakat oyunun ismini ve simgesini kalıcı olarak değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? İşte bir örnek:
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 İcon Changer diye bir uygulama vardı sanırsam. Onla yapılıyordu.
arda.nb01 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 tavuk_sevdalısı dedi: İcon changer diye bir uygulama vardı sanırsam. Onunla yapılıyordu. Genişletmek için tıkla... Başlatıcıyı komple değiştiriyor değil mi?
tavuk_sevdalısı dedi: İcon changer diye bir uygulama vardı sanırsam. Onunla yapılıyordu. Genişletmek için tıkla... Başlatıcıyı komple değiştiriyor değil mi?
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 arda.nb01 dedi: Başlatıcıyı komple değiştiriyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer oyunun içindeki sunucuya bağlanıyor yazının olduğu ekransa hayır değiştirmez. Benim dediğim uygulamanın simgesini değiştirmek için.
arda.nb01 dedi: Başlatıcıyı komple değiştiriyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer oyunun içindeki sunucuya bağlanıyor yazının olduğu ekransa hayır değiştirmez. Benim dediğim uygulamanın simgesini değiştirmek için.
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 Apk Editör.
arda.nb01 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #6 Karl Tanner dedi: APK editör. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Karl Tanner dedi: APK editör. Genişletmek için tıkla... Dostum simge değişmiyor sorun var sanırım. Son düzenleme: 30 Temmuz 2024
Karl Tanner dedi: APK editör. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Karl Tanner dedi: APK editör. Genişletmek için tıkla... Dostum simge değişmiyor sorun var sanırım.
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 arda.nb01 dedi: Teşekkürler. Dostum simge değişmiyor sorun var sanırım. Genişletmek için tıkla... Değişiyor hocam. Yalnız bazı oyunlarda(uygulamalarda) sorun oluşa biliyor. Sorun da şu ki koyduğumuz yeni simge bazen görünmüyor.
arda.nb01 dedi: Teşekkürler. Dostum simge değişmiyor sorun var sanırım. Genişletmek için tıkla... Değişiyor hocam. Yalnız bazı oyunlarda(uygulamalarda) sorun oluşa biliyor. Sorun da şu ki koyduğumuz yeni simge bazen görünmüyor.
arda.nb01 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #8 Karl Tanner dedi: Değişiyor hocam. Yalnız bazı oyunlarda(uygulamalarda) sorun oluşa biliyor. Sorun da şu ki koyduğumuz yeni simge bazen görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet o sorunu çözmek lazım.
Karl Tanner dedi: Değişiyor hocam. Yalnız bazı oyunlarda(uygulamalarda) sorun oluşa biliyor. Sorun da şu ki koyduğumuz yeni simge bazen görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet o sorunu çözmek lazım.