Mobilde YouTube için reklam engelleyici var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AdGuard uygulaması. Ama ücretli üyelik almanız gerekiyor diye biliyorum. AdGuard'da yerel fiyatlandırma yapmayı bıraktığından ömür boyu lisans 230 $ civarına denk geliyor. Yıllık falan belki alınabilir.

AdGuard veya Next DNS kullanılabilir. YT için ücretli sürümü kullanmanız gerekiyor. Next DNS fiyatlandırması gayet uygun yıllık 130 ₺ denk geliyor. AdGuard yine yerel fiyatlandırma sunmuyor.

Ücretli sürümlerde filtreler seçebildiğinizden, YT reklamlarını engelleyecek filtreleri açınca reklam görmezsiniz. Ama önce test edin. Next DNS test etmek için belirli bir limiti var.

AdGuard'ın ücretsiz DNS temel reklamları engelleyecektir ama YT reklamlarını engelleyeceğini sanmıyorum.

Tarayıcı önermeyin arkadaşlar. Chrome kullanıyorum. YouTube reklamları nasıl engellenir? Mobil için soruyorum PC değil.

Tarayıcı olarak kiwi browser indirin. uBlock Origin Chrome uzantısı diye yazıp PC'den kuruyormus gibi kurun. Veya revanced extented (GitHub'dakini) kullanın.

Maalesef öyle bir eklenti yok.
Vanced gibi uygulamalar vardı ama son halleri ne bilmiyorum, Vanced hata verdiğinden beri 10-20 TL ödeyerek premium alıyorum.

Githubda'ki revanced extented son sürümü indirip son sürüm vanced MicroG kurarsaniz bir sorun yasamazsiniz.

AdGuard DNS de bedava, o zaman siz de ürünsünüz.

Yok. Daha önce vanced vardı ama onu da bitirdiler. Newpipe öneriyorum. Programı herhangi bir hesap girmeden kullanabiliyorsunuz. YouTube'un her şeyini de destekliyor ve açık kaynak.

NextDNS'i forumda cogu kisi bilmiyor. Bir baksalar daha iyi oldugu görülecek.

Evet öyleyiz zaten? Adamın sana bedavaya reklam engelleyen DNS hizmeti verecek hali yok. Aynı şey diğer reklam engelleyiciler için de geçerli.
Premium'a para vermeyip NewPipe kullananlara laf atmanız komiğime geldi.

Premium'a para vermeyip NewPipe kullananlara laf atmanız komiğime geldi.
Size bir şey kanıtlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum ama:

Ayrıca NewPipe kullananlara laf atmıyorum, tüm korsan kullananlara laf atıyorum ki 20-30 TL veremeyecekseniz YouTube gibi bir platformu da kullanmayın.

Tek çözüm YouTube Revanced.
Hiçbir sorununu görmedim. Veri kaybı vs durumu da sözkonusu değil.
Kişisel hesap bilgilerinizi başkalarının keyfine emanet etmek bu kadar kolay olmamalı.
Aynı şey Whatsapp Aero için de geçerli, şaşırıp kalıyorum gizliliğe önem vermeyen insanları görünce.

Kişisel hesap bilgilerinizi başkalarının keyfine emanet etmek bu kadar kolay olmamalı.
Aynı şey Whatsapp Aero için de geçerli, şaşırıp kalıyorum gizliliğe önem vermeyen insanları görünce.
Öbür taraftan bakınca da YouTube zibilyon tane reklam veriyor videonun içine etmek için. Adamlar reklam verse kârda YouTube Premium satsa yine kârda olacak.

Bir süre sonra insan "ben enayi miyim de bunlara paramı kaptırıyorum?" diyor içinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…