emirreis46 Zeptopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Merhaba arkadaşlar ETS2yj mobilden oynamak istiyorum. Winlator exegear vs emulatorden işlemcim MediaTek Helio P35 2.30 GHz 4 GB RAM. Oynatır mı? Oynatirsa ayarlar nedir? Şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Merhaba arkadaşlar ETS2yj mobilden oynamak istiyorum. Winlator exegear vs emulatorden işlemcim MediaTek Helio P35 2.30 GHz 4 GB RAM. Oynatır mı? Oynatirsa ayarlar nedir? Şimdiden teşekkürler
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 16 Şubat 2025 #2 Oynayamazsın. Mobilde ETS yok.
emirreis46 Zeptopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 soulsteal59 dedi: Oynayamazsın. Mobilde ETS yok. Genişletmek için tıkla... Winlator exegear vs Windows emulatorle mümkün
soulsteal59 dedi: Oynayamazsın. Mobilde ETS yok. Genişletmek için tıkla... Winlator exegear vs Windows emulatorle mümkün
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #4 emirreis46 dedi: Winlator exegear vs Windows emulatorle mümkün. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda zor calisiyor telfonda calismaz.
emirreis46 dedi: Winlator exegear vs Windows emulatorle mümkün. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda zor calisiyor telfonda calismaz.
emirreis46 Zeptopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 EfeOzcann dedi: Bilgisayarda zor calisiyor telfonda calismaz. Genişletmek için tıkla... Eski surum 1.27 1.30 falan o civari oynamak istiyorum
EfeOzcann dedi: Bilgisayarda zor calisiyor telfonda calismaz. Genişletmek için tıkla... Eski surum 1.27 1.30 falan o civari oynamak istiyorum
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #6 emirreis46 dedi: Eski surum 1.27 1.30 falan o civari oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani telefonundan koca bilgisayardaki performansi beklemiyorsan dene ama keyif almayacagina eminim.
emirreis46 dedi: Eski surum 1.27 1.30 falan o civari oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani telefonundan koca bilgisayardaki performansi beklemiyorsan dene ama keyif almayacagina eminim.
emirreis46 Zeptopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #7 EfeOzcann dedi: Yani telefonundan koca bilgisayardaki performansi beklemiyorsan dene ama keyif almayacagina eminim. Genişletmek için tıkla... EfeOzcann dedi: Yani telefonundan koca bilgisayardaki performansi beklemiyorsan dene ama keyif almayacagina eminim. Genişletmek için tıkla... Rahat oynamak için ayar istiyorum işte
EfeOzcann dedi: Yani telefonundan koca bilgisayardaki performansi beklemiyorsan dene ama keyif almayacagina eminim. Genişletmek için tıkla... EfeOzcann dedi: Yani telefonundan koca bilgisayardaki performansi beklemiyorsan dene ama keyif almayacagina eminim. Genişletmek için tıkla... Rahat oynamak için ayar istiyorum işte
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #8 emirreis46 dedi: Rahat oynamak için ayar istiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Donanim yetersiz geleceginden oynayamayacaksin.
emirreis46 dedi: Rahat oynamak için ayar istiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Donanim yetersiz geleceginden oynayamayacaksin.
emirreis46 Zeptopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #9 EfeOzcann dedi: Donanim yetersiz geleceginden oynayamayacaksin. Genişletmek için tıkla... Bellimi olur belki biri ayar verirde oynarız
EfeOzcann dedi: Donanim yetersiz geleceginden oynayamayacaksin. Genişletmek için tıkla... Bellimi olur belki biri ayar verirde oynarız
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #10 emirreis46 dedi: Bellimi olur belki biri ayar verirde oynarız. Genişletmek için tıkla... Ayar versede 5 FPS olmayacak 10 FPS olacak yani yine fark etmeyecek.
emirreis46 dedi: Bellimi olur belki biri ayar verirde oynarız. Genişletmek için tıkla... Ayar versede 5 FPS olmayacak 10 FPS olacak yani yine fark etmeyecek.