Çözüldü Instagram Mobilden oturum açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheAlp

Decapat
Katılım
3 Ağustos 2023
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba herkese umarım her şey yolundadır. Sorun Galaxy A52 telefonumda Instagram'da Reels izlerken donma problemiyle başladı. Bu 3-4 kez olunca uygulamayı sil yükle yapmaya karar verdim. Silip yüklediğimde hesabıma giriş yapmaya çalıştım fakat şifre doğru olmasına rağmen "Şifreniz yanlış." uyarısı alıyordum. Bunun üzerine Web'den Instagram'a mobilde yanlış dediği şifreyle giriş yapabildim ve acaba bir hata mı oldu deyip Web'den hesabın şifresini değiştirdim. Değiştirdiğim şifreyle telefonda webden yine girebiliyordum fakat uygulama girmiyordu. En sonunda ChatGPT'ye sordum bana önbellek ve verileri temizleme, wipe cache Partition, Google yedekleme kapatma vb. yollar önderdi. Hepsini yaptım ama önbellek ve verileri temizlemede sorun oluşuyordu. Çünkü ben önbellek ve veriyi temizlesem bile uygulamayı açtığımda geri geliyordu. Normalde 102 MB olan uygulama uygulamayı açtığımda verileri ben silmeme rağmen geri yükleyip 430 MB oluyordu. Instagram'ı APK indirmekten tutun Lite'ı indirmeye kadar her şeyi denedim. Yardımınıza muhtacım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkili doğrulamayı açın web üzerinden ve uygulamaya girerken tekrar deneyin kod gönderecektir size bir de o şekilde deneme yapın. Yine de olmazsa telefon yedeklemesini alıp fabrika ayarlarına dönderin o zaman çözüm olacaktır.
İkili doğrulamayı açın web üzerinden ve uygulamaya girerken tekrar deneyin kod gönderecektir size bir de o şekilde deneme yapın. Yine de olmazsa telefon yedeklemesini alıp fabrika ayarlarına dönderin o zaman çözüm olacaktır.
 
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı