Emülatör ile Mobilden PSP ve PS2 oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum. God Of War delisiyim, Ghost of Sparta Chains of Olympus God Of War 1 ve 2'yi telefondan bitirdim. 3 telefondan açılır mı, mümkün müdür hocam?
Emülatör ile mobilden PSP ve PS2 oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum. God of War delisiyim, ghost of sparta chains of olympus God of War 1 ve 2'yi telefondan bitirdim. 3 telefondan açılır mı, mümkün müdür hocam?
Emülatör ile Mobilden PSP ve PS2 oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum. God Of War delisiyim, Ghost of Sparta Chains of Olympus God Of War 1 ve 2'yi telefondan bitirdim. 3 telefondan açılır mı, mümkün müdür hocam?
Bir süre önce çıktı diye hatırlıyorum RPSC3 Android sürümü ancak bilgisayarda bile zorluyor bayağı GoW3. Çok stabil çalışmıyor. Telefon gücünün bunu kaldırabilmesi biraz zor gibi.
Horizon ve Winlator yardımıyla mobil cihazlarda açılabilen PS3 emülatörü RPCS3'ün Android portu Andstation 3 çıktı fakat hâlâ erken aşama geliştirme sürecinde olduğu için tam sürümün gelmesi çok zaman alabilir.
www.technopat.net
Bu konuda var linkleri ve bir kaç ufak bilgi. Çok bir beklentiniz olmasın ama.