Mobilden Steam saat kasma

ErenM21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün internette gezinirken Play Store'da bulunan steamx isimli bir programa denk geldim. Program Cloud sistemiyle çalışıp sizin için oyunlarda kart ve saat kasıyormuş. Duyunca hoşuma gitti ancak uygulama sizden Steam için 2FA kodunu istiyor yani bir nevi hesabınızın tüm erişimini de vermiş gibi oluyorsunuz sadece bağlamanız yetmiyor. Sizce güvenilir mi risk almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün internette gezinirken Play Store'da bulunan steamx isimli bir programa denk geldim. Program Cloud sistemiyle çalışıp sizin için oyunlarda kart ve saat kasıyormuş. Duyunca hoşuma gitti ancak uygulama sizden Steam için 2FA kodunu istiyor yani bir nevi hesabınızın tüm erişimini de vermiş gibi oluyorsunuz sadece bağlamanız yetmiyor. Sizce güvenilir mi risk almaya değer mi?

Üçüncü parti uygulamalara asla sıcak bakmıyorum, güvenli gibi gözüküyorlar fakat arka planda neler döndüğünü bilemiyoruz.

Mobil için Idle Master uygulamaları benim de dikkatimi çekiyor ama bu riski karşıladığını sanmıyorum. Bilgisayardan devam etmekte fayda var.
Bilgisayar bende olmadığı için dikkatimi çekti zaten. uygulamada reklam izleyip ya da para yatırıp coin kazanıyor ve bunlarla belli süre tek kullanabiliyorsunuz hizmeti. Düşününce güzel gelmişti de tehlikesi belli oluyor hiç bulaşmaya değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı