Mobile 2 global App Store'da yok

Bende uygulaması yüklü, son gelen güncellemeyi yapanlar, şu an oynamaya devam ediyor ben de dahil.
Ama güncellemeyi yapmayanlar oyuna giriş yapamıyor hem App Store'da hem de Google Play Store'da kaldırılmış durumda. Belki Android'de APK yoluyla indirip oynayabilirsin kardeşim.

Merhaba kardeşim, Mobile2 oyunu ben de yüklü durumda ve aktif olarak oynayabiliyorum, iPhone 11 kullanıcısıyım, ama diğer şeylere gelecek olursak, öncelikle şunu belirteyim Mobile2 yaşanan bir sıkıntıdan ötürü gerek App Store'da, gerek Google Play Store'da kaldırılmış durum da.
Bu yüzden oyunu asla ama asla indiremiyoruz sadece şu ihtimal olabilir Android kullanıyorsan APK'sını bulabilirsen eğer indirip oynayabilirsin diye düşünüyorum. Mobile2'nin araştırmalarıma göre bu durumla ilgili yaptığı hiçbir açıklama yok gibi. Ben nasıl oynuyorum ona gelecek olursak da gelen güncellemerin hepsini yaptım son güncelleme gelmişti silinmeden önce onu da yaptığım için sorunsuz oynayabiliyorum.

Son düzenleme:
App Store da yok
Play Store da var
Bende iPhone 11 kullanıcısıyım
Demek ki önceden yükleyenler şu an oynayabiliyor ne yapsak nasıl yapsak yükleriz acaba IPhone'a

Technopat Haberler

Geri
Yukarı