Mobile GTX 1070 ve 1080 Ne Zaman Çıkar?

İbrahim_Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Gtx 1070 ve 1080 Mobile kartlar hakkında.

Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi bu kartların notebooklar için olanları acaba ne zaman çıkacaktır? Yeni dizüstü almayı planlıyorum 980m alacağıma biraz daha bekleyeyim diyorum belli bir tarih var mı acaba? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
980 ve 980m arasında yaklaşık 15 20 gün oynamış bu kartlar içinde aynı şey söz konusu olabilir mi acaba bilgisi olan yok mu teknopat ailesi bizi bilgilendirirseniz sevinicez.

Kimsenin bilgisi yok mu yahu :(

Bi' saniye geleceğe gidip bakacağım sizin için... Kardeş daha kartlar bile piyasaya çıkmadı, ayrıca bu kartların ''M'' serisi çıkacak mı o bile belli değil.

Bi' saniye geleceğe gidip bakacağım sizin için... Kardeş daha kartlar bile piyasaya çıkmadı, ayrıca bu kartların ''M'' serisi çıkacak mı o bile belli değil.

İngilizcesi yeterli olmadığından internette araştırma yapamayıp bu forumda yardım istemiş olabilir, "bi' geleceğe gidip bakacağım sizin için kardeş" gibi alaycı bir üslup kullanmaya gerek yok.

İngilizcesi yeterli olmadığından internette araştırma yapamayıp bu forumda yardım istemiş olabilir, "bi' geleceğe gidip bakacağım sizin için kardeş" gibi alaycı bir üslup kullanmaya gerek yok.
Yabancı sitelerde ''GTX1070 ve 1080'in M sürümleri şu tarihte çıkacak'' diye bir bilgi verildiyse gelip burada bizi aydınlatır mısın? Daha kartların kendisi bile piyasaya çıkmadı.

Yabancı sitelerde ''GTX1070 ve 1080'in M sürümleri şu tarihte çıkacak'' diye bir bilgi verildiyse gelip burada bizi aydınlatır mısın? Daha kartların kendisi bile piyasaya çıkmadı.
Burdaki asıl sorun senin üslubun. @2 durumu açıklamış aynı fikirdeysen beğenirsin. Bilgi almak isteyen arkadaşımıza karşı alaycı bir üslup hoş değil.

Problem orda işte. İnternette bir nedenle yeterince araştırma yapamayan biri gelip burda sormuş. "Henüz belli değil." demek yerine seçtiğiniz alaycı cümle yanlış.

Üstat ingilizce bilip bilmediğimi bilmeden yorum yapmanız zaten yanlış. Zaten yabancı sitelerde araştırma yapıyorum devamlı. GTX 990m spekülasyonları bile çıkmış. Daha önce 980'in 2 katı hızlı olacağı söylenmiş ama onun asılsız olduğu ortaya çıktı ki 1000 serisi çıkacak büyük ihtimal. Gördüğüm kadarıyla tüm ürünlerden sonra mobiller yaklaşık 1 2 ay içinde çıkmış. Yanlız bizim ülkemize gelip notebookların onlara optimize edilmesi baya bi sürecektir diye düşünüyorum. Diğer arkadaşa gelince de küfreder gibi yazacağına hiç yazma kardeşim, bırak ben kendi kendime debeleneyim yazayım durayım. Yardımcı olacak yok mu diye cevap vermezsin olur biter. Burda amaç kavga etmek tartışmak değil. Benim ingilizce seviyemi burda açıklamama gerek yok ki kimsenin bilmesine de gerek yok. Kimsenin haddine değil. Yanlız kullandığın kelimeler yanlış. Her neyse asıl meselemize gelelim. Burdaki amaç ben bişeye öncülük etmeye çalıştım saf bir şekilde yanlız insanlar anlamak istemiyor. Herkez masaüstü kullanmak zorunda değil. Ben durumum nedeniyle mecburen notebook almak durumundayım ve çok güçlü bir notebook almak istiyorum. Acele etmemek şu ara dönemde notebook alıp pişman olmamak için burda bişey paylaşıyorum. İnsanların fikirlerini bekliyorum ve benim sayemdede konuyu gören insanlar aha şu zamanda çıkacağı söyleniyor. Desinler ki herkezin bi fikri olsun. Boşa kürek sallamaktan muallakta beklemetense yaklaşık olarak tecrübelerimze dayanarak bilgileri paylaşmalıyız diye düşünüyorum.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı