Üstat ingilizce bilip bilmediğimi bilmeden yorum yapmanız zaten yanlış. Zaten yabancı sitelerde araştırma yapıyorum devamlı. GTX 990m spekülasyonları bile çıkmış. Daha önce 980'in 2 katı hızlı olacağı söylenmiş ama onun asılsız olduğu ortaya çıktı ki 1000 serisi çıkacak büyük ihtimal. Gördüğüm kadarıyla tüm ürünlerden sonra mobiller yaklaşık 1 2 ay içinde çıkmış. Yanlız bizim ülkemize gelip notebookların onlara optimize edilmesi baya bi sürecektir diye düşünüyorum. Diğer arkadaşa gelince de küfreder gibi yazacağına hiç yazma kardeşim, bırak ben kendi kendime debeleneyim yazayım durayım. Yardımcı olacak yok mu diye cevap vermezsin olur biter. Burda amaç kavga etmek tartışmak değil. Benim ingilizce seviyemi burda açıklamama gerek yok ki kimsenin bilmesine de gerek yok. Kimsenin haddine değil. Yanlız kullandığın kelimeler yanlış. Her neyse asıl meselemize gelelim. Burdaki amaç ben bişeye öncülük etmeye çalıştım saf bir şekilde yanlız insanlar anlamak istemiyor. Herkez masaüstü kullanmak zorunda değil. Ben durumum nedeniyle mecburen notebook almak durumundayım ve çok güçlü bir notebook almak istiyorum. Acele etmemek şu ara dönemde notebook alıp pişman olmamak için burda bişey paylaşıyorum. İnsanların fikirlerini bekliyorum ve benim sayemdede konuyu gören insanlar aha şu zamanda çıkacağı söyleniyor. Desinler ki herkezin bi fikri olsun. Boşa kürek sallamaktan muallakta beklemetense yaklaşık olarak tecrübelerimze dayanarak bilgileri paylaşmalıyız diye düşünüyorum.....