B Berk Alp Ziyaretçi 26 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar League of Legends' i bir kere indirmiştim ve çok kasmıştı. Şimdi pcye format attım (laptop) acaba bu sistem özellikleriyle hala kasar mı? Not: Altında soğutucu var. Eğer kasarsa ne yapmalıyım? Kasarsa bu sistemin çalıştırabileceği oyunları söylerseniz sevinirim. Yardım edicek yok mu?
Arkadaşlar League of Legends' i bir kere indirmiştim ve çok kasmıştı. Şimdi pcye format attım (laptop) acaba bu sistem özellikleriyle hala kasar mı? Not: Altında soğutucu var. Eğer kasarsa ne yapmalıyım? Kasarsa bu sistemin çalıştırabileceği oyunları söylerseniz sevinirim. Yardım edicek yok mu?
Ö Ömer V. Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #2 Buradan sistemin çalıştıracağı oyunları görebilirsin. Ne kadar doğrudur bilemem. Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements
Buradan sistemin çalıştıracağı oyunları görebilirsin. Ne kadar doğrudur bilemem. Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements
Ö Ömer V. Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #4 Hata ney ?
Sadaret Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 154 Makaleler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 26 Temmuz 2014 #5 Kardeşim şuan ki bilgisayarım 8 senelik 1,5 GB ram 256 MB AMD ekran kartı ve İntel Pentium 4 3,6 GHz işlemciyle oynuyorum. Tabiki en düşük seviyede. Kasma olmuyor ben de
Kardeşim şuan ki bilgisayarım 8 senelik 1,5 GB ram 256 MB AMD ekran kartı ve İntel Pentium 4 3,6 GHz işlemciyle oynuyorum. Tabiki en düşük seviyede. Kasma olmuyor ben de