İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.378 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar MLBB oynuyordum geçen sene ve bıraktım. Şu an sizce tekrar başlanır mı?
4 426185 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 94 19 Kasım 2023 #2 İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar MLBB oynuyordum geçen sene ve bıraktım. Şu an sizce tekrar başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Başlanmaz.
İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar MLBB oynuyordum geçen sene ve bıraktım. Şu an sizce tekrar başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Başlanmaz.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #4 Elonun çok yüksek olması lazım. Epic altıysan zaten botlardan geçilmiyor maçlar.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 19 Kasım 2023 #5 Bu tarz rekabetçi oyunların kitleleri gün geçtikçe daha kötüye gidiyor, yaş ortalaması gittikçe düşüyor. Bıraktıysan sal gitsin daha eğlenceli oyunlar bulursun.
Bu tarz rekabetçi oyunların kitleleri gün geçtikçe daha kötüye gidiyor, yaş ortalaması gittikçe düşüyor. Bıraktıysan sal gitsin daha eğlenceli oyunlar bulursun.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #6 Gerek yok vakit kaybı. Wild Rift dâhâ iyi bir tercih olur. Oyuna grafikleri ve karakterleri yeniden yaptıklarından beri girmiyorum, mistik kasıp ADC ile Türkiye sıralaması kasardım hep ama sildim gitti oyunu.
Gerek yok vakit kaybı. Wild Rift dâhâ iyi bir tercih olur. Oyuna grafikleri ve karakterleri yeniden yaptıklarından beri girmiyorum, mistik kasıp ADC ile Türkiye sıralaması kasardım hep ama sildim gitti oyunu.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Kasım 2023 #7 İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar MLBB oynuyordum geçen sene ve bıraktım. Şu an sizce tekrar başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Başlanmaz, vakit israfı.
İlhan TC dedi: Merhaba arkadaşlar MLBB oynuyordum geçen sene ve bıraktım. Şu an sizce tekrar başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Başlanmaz, vakit israfı.
duathion Centipat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #8 Oyun kitle olarak çok berbat bir hale geldi oynanmaz.